ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πέτρου Ράλλη: Απεβίωσε και η 24χρονη


Απεβίωσε η 24χρονη που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε σοβαρή κατάσταση μετά τον τραυματισμό της στο τροχαίο στην οδό Πέτρου Ράλλη το πρωί της Τετάρτης.

 Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, είχε χάσει και τα δύο της πόδια και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση.
Η άτυχη γυναίκα έχασε το πόδι της από το μηρό, νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του
Νοσοκομείου, ενώ τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, αφού πολλά ζωτικά της όργανα είχαν υποστεί βλάβη, και κατέληξε στις 6.13 το πρωί της Πέμπτης.
 Από το χθεσινό δυστύχημα έχουν χάσει τη ζωή τους ακόμη μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής και ένα νεαρό κρατικό όργανο, με τον απολογισμό των νεκρών από την τρελή κούρσα του ΙΧ αυτοκινήτου Smart, να είναι πλέον τρεις.
 Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων στις 16:30. Να πάει ο Κικίλιας να δώσει συλληπητήρια στην οικογένεια του και να εκφράσει την θλίψη του που δεν πρόλαβε να σπάσει μερικά κεφάλια πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.