ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

"Θεά αγάπη μου είσαι θεά"

«Βόμβα» από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κηρύσσει πτώχευση στο Δήμο Μαραθώνα κάτι που θα σημάνει και στάση πληρωμών για τους δημοτικούς υπαλλήλους.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα, μιλώντας στο «Βήμα» δήλωσε χαρακτηριστικά «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν, όπως είπε και ο Τρικούπης.Το πάρτι των 16 χρόνων που γινόταν στον Μαραθώνα τελείωσε και μου ήρθε εμένα ο λογαριασμός».

 Τώρα το πόσο "βόμβα" είναι κάτι το οποίο αναγράφεται στο σχέδιο "Καλλικράτης" εδώ και 4-5 χρόνια, θα μας το πει ο Σα(χλα)μαράς.

Βέβαια (για να λέμε και του στραβού το δίκιο), λογικό είναι να πτωχεύσουνε οι δήμοι, εφ'οσον για τον κάθε δήμο προβλέποταν 5-6 υπάλληλοι και ο κάθε δήμαρχος διόριζε καμιά 50αριά. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση φταίει ο δήμαρχος και όχι οι άνθρωποι που θέλαν ένα κομμάτι ψωμί να ταίσουν τα παιδιά τους.

Ο Μαραθώνας είναι μόνο η αρχή. Όλοι οι δήμοι θα πτωχεύσουνε και θα μείνει ένας σε κάθε περιφέρεια, μεγαλώνοντας την λίστα τον ανέργων.

ο κ. Ψινάκης, κατήγγειλε πως υπήρξε όλο αυτό το διάστημα ένα οργανωμένο σχέδιο αποδόμησης όλων των υπηρεσιών του Δήμου που ως αποτέλεσμα έφερε την πτώχευσή του.

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί με τους εργαζόμενους στο Δήμο, από τη στιγμή που η πτώχευση σημαίνει και παύση πληρωμών, ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε «δεν πρόκειται να τους αφήσω έτσι, έχω εναλλακτική λύση, υπάρχει plan B΄» χωρίς, ωστόσο, να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Απέκλεισε, πάντως, την προσφυγή σε δανεισμό, δεν είπε τίποτα εάν σκοπεύει ή όχι να αυξήσει τους φόρους και το μόνο που επεσήμανε είναι ότι «δεν έχω μία, βρίσκομαι σε πτώχευση» και επέρριψε ευθύνες στις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Μαραθώνα ανέφερε ότι έχει ήδη καλέσει τα τηλεοπτικά κανάλια για να ανακοινώσει και επισήμως την πτώχευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.