ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας: Ζητά παραίτηση Μεϊμαράκη και Παπαμιμίκου (βιντεο)

 Την παραίτηση Μειμαράκη και Παπαμμίκου ζητάει ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Βέβαια το καλύτερο που θα έπρεπε να ζητήσει, θα ήταν η παραίτηση ολόκληρης της Ν.Δ αφού κατάντησε και αυτή πλέον ένα ακόμα πολιτικό τσίρκο, όπως το ΠΑΣΟΚ και σε λίγο και ο ΣΥΡΙΖΑ (καλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απο πριν αλλά έδινε καλές "παραστάσεις").

 Τα μέτρα λιτότητας έχουν σοβαρό κοινωνικό κόστος και εξ αυτού, πολιτικό κόστος. Βέβαια το κόστος πέφτει σε πολυ μεγάλο μέρος στην κοινωνία και πολύ λιγότερο στα πολιτικά ανδρείκελα.

Συγκεκριμένα ο Τζιτζικώστας τόνισε  «Τώρα, έστω και την ύστατη στιγμή, κάποιοι πρέπει αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μεϊμαράκης που είχε αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου πρέπει να παραιτηθεί και να οριστεί νέος μεταβατικός πρόεδρος για να ολοκληρώσει άμεσα τη διαδικασία εκλογής αρχηγού που βρίσκεται σε εξέλιξη όπως ορίζει το καταστατικό.»


 Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Αντιλαμβάνοντας και τον βρώμικο ρόλο του ΚΕΦΕ δήλωσε «επίσης ζητώ την παραίτηση του προέδρου της ΚΕΦΕ, καθώς και όλων των μελών της. Ζητώ τέλος, συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων, εντός της ημέρας, για να δοθεί λύση στο τεράστιο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και να στείλουμε μήνυμα ενότητας της παράταξης».


Real.gr ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ από realmedialive

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.