ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Σύντομο δελτίο επικαιρότητας 13-12-2015


- Σκηνές απείρου κάλλους, εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Λειψίας του ομόσπονδου κρατιδίου της Σαξονίας, όπου ακροαριστεροί συνεπλάκησαν με νεοναζί. Περίπου 1.000 υποστηρικτές της άκρας αριστεράς επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών, τραυματίζοντας 56 ένστολους και προκαλώντας ζημιές σε 30 οχήματα.


- Στην Πάτρα, προφανώς δεν λειρουργεί η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και έτσι άγνωστοι αποφάσισαν να καθαρίσουν για χάρη των δημοτών, βάζοντας φωτιά σε 6 τουλάχιστον κάδους απορριμμάτων τα ξημερώματα της Κυριακής.

- "Φρενίτιδα" στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για τα 15,5 εκ. ευρώ. Ο καημένος ο Έλληνας, "λαβωμένος" και τσακισμένος απο τους πολιτικούς, ονειρεύεται να κερδίσει σε ένα δελτίο του τζόκερ, όποτε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ το αποφασίσει. Η τακτική των συνεχόμενων τζακ-ποτ, είναι παλιά στην Ευρώπη και εφαρμόζεται και στην Ελλάδα τώρα που ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΠΑΠ.

- "Φακελάκι" εν έτη 2015, απαιτεί ένας στους τρείς γιατρούς από ασθενή για περίθαλψη σε δημόσιο νοσοκομείο σύμφωνα με έρευνα τριών καθηγητών ιατρικής σε 2.741 νοσηλευθέντες που επικαλέστηκε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής σε ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

"Η δικαιοσύνη να δείχνει επιείκεια και όχι ο αστυνομικός" ήταν η απάντηση των ανδρών της ΔΙΑΣ στην Ελληνική κοινωνική κατακραυγή, σε μια χώρα που δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Και αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη ο ρόλος των μπάτσων μετατρέπεται απο υπηρέτης της κοινωνίας σε ρόλο νταβαντζή των ισχυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.