ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ξεφτίλα! Επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 79χρονη γιατί πούλησε 7 μάτσα μαϊντανό από τον κήπο της χωρίς απόδειξη


 Σαρωτικές επιτυχίες έχει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει αμολύσει τα σκυλιά του πολέμου ενάντια στην φοροδιαφυγή,  τα οποία "τσακώνουν"  τους μεγαλοφοροφυγάδες τον ένα μετά τον άλλον.

 Μετά τη σύλληψη του 92χρονου που πωλούσε κάστανα και δεν είχε ταμειακή μηχανή ο φοροελεγκτικός μηχανισμός του κράτους έβγαλε άλλο ένα μεγάλο... λαβράκι.


 Πρόκειται για μία γιαγιά αυτή τη φορά, 79 χρονών στα Τρίκαλα, που τόλμησε (κοίτα να δεις θράσος...) να πάει να πουλήσει λίγα μάτσα μαϊντανό στη λαϊκή αγορά της πόλης για να μπορέσει στη συνέχεια να αγοράσει το ψωμί και τα φάρμακα της.

 Είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ότι, οι ηλικιωμένοι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άποροι, οι άνεργοι, οι άρρωστοι, οι ανάπηροι και όλες οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, έχουν μπεί στο στόχαστρο του ΔΝΤ το οποίο με την συνεργεία της εκάστοτε κυβέρνησης, τις "ξεπαστρέυει" ώστε να μην επιβαρύνεται ο δημόσιος "κορβανάς" και τα χρήματα να τα παίρνουν οι τοκογλύφοι.

 Το λαθρεμπόριο καυσίμων π.χ., από το οποίο το κράτος χάνει δισεκατομμύρια ευρώ και οι πολίτες επιβαρύνονται με ακόμη περισσότερα, δεν το έχει αγγίξει καν η κυβέρνηση. Γιατί? Διότι το έκανε και το κάνει η ίδια.

 Όλα αυτά βέβαι έχουν μία εξήγηση, όπως άλλωστε και η επιβολή και εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών.

 Να τελειώσουν τον εμποράκο, τον πλανόδιο, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την ελληνική κοινωνία γενικότερα και να ανοίξουν το δρόμο στις μεγάλες πολυεθνικές. Με αυτούς θα είναι όλα “μέλι γάλα”. Όπως συμβαίνει με τους Γερμανούς του αεροδρομίου που δεν πληρώνουν ΦΠΑ γιατί απλά έτσι θέλουν.

 Αυτούς θέλει να κουβαλήσει στην Ελλάδα η τρόικα. Αυτούς που έχουν κάνει το “λάδωμα” επιστήμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.