ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

«Το τέλος της Σένγκεν θα σήμαινε και την αρχή του τέλους της Ευρώπης»

 Σαφή μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες εντός της Ευρωπαϊκής οικογένειας στέλνει ο Επίτροπος Μετανάστευσης. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε δήλωσή του καλεί τις χώρες της Ε.Ε. να σταματήσουν το παιχνίδι που εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με τη συνθήκη Σένγκεν, καλώντας όλα τα μέλη της Ένωσης να συμπλεύσουν για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

  «Οι τοίχοι ή οι φράχτες δεν θα σταθούν εμπόδιο στους ανθρώπους που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές καταφύγιο» σημείωσε με νόημα ο Επίτροπος της Ε.Ε. απαντώντας ουσιαστικά σε όσες φωνές ζητούν κλείσιμο των συνόρων και ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. με κατασκευή φρακτών στα σύνορα.

 Παράλληλα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της ίδιας της Ένωσης εάν συνεχιστούν οι συζητήσεις για το τέλος της συνθήκης Σένγκεν, λέγοντας ότι «Χρειαζόμαστε σεβασμό των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών στη πράξη, όπως αυτές αποτυπώνονται
στο δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης και στη Συνθήκη Σένγκεν. Την οποία Συνθήκη κάποιοι αμφισβητούν, είτε άκριτα είτε με κρυφές σκέψεις. Το τέλος της Συνθήκης Σένγκεν θα σήμαινε και την αρχή του τέλους της Ευρώπης».



 real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.