ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τρεις νεκροί στρατιώτες από συγκρούσεις με Κούρδους μαχητές


Τρεις άνδρες των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας έχασαν τη ζωή τους σε μάχες που πραγματοποιήθηκαν με Κούρδους μαχητές το Σάββατο (5/12), μία βδομάδα μετά το θάνατο ενός δικηγόρου που υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των Κούρδων.

Ο ένας Τούρκος αστυνομικός έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στην περιοχή Σαρ, στην επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ. Δύο άλλοι Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχη που δόθηκε με Κούρδους στην επαρχία Σιρνάκ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν τέσσερις στρατιώτες σταμάτησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου προκειμένου να αλλάξει το σκασμένο του λάστιχο. Τότε δέχθηκαν πυροβολισμούς, με συνέπεια να σκοτωθούν οι δύο και να τραυματιστούν οι άλλοι δύο.

Οι επιθέσεις συνδέονται με το θάνατο του δικηγόρου Ταχίρ Ελτσί, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.