ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ ΡΕ.... και η μολότοφ "σύννεφο"


Τις δύο έφτασαν οι επιθέσεις μέσα σε μία ώρα από αγνώστους με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η πρώτη επίθεση έγινε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής, όταν αγνωστοι πέταξαν περί τις δέκα μολότοφ στην είσοδο των γραφείων, τα οποία παραμένουν χωρίς φύλαξη, ενώ η διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν συνήθως στο σημείο, έχει αποσυρθεί.

Η δεύτερη επίθεση έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα με αγνώστους να πετούν προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ περίπου 6-7 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ. Δεν υπήρξαν, τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία επίθεση είχε γίνει πριν από ένα μήνα, προκαλώντας και πάλι υλικές ζημιές.


Μετά τις επιθέσεις αυτές, η εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ, που έχει καταληστέψει το Ελληνικό Δημόσιο και τους πολίτες, έκανε δηλώσεις δια μέσου του Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης τονίζοντας πως  «το χρέος της πολιτείας είναι να διαφυλάττει τις ανθρώπινες ζωές» και να συλλαμβάνει τους μεγαλοφοροφυγάδες όπως τον καστανά, τον νερουλά, τον μαρουλά, τον φτωχό βιοπαλαιστή, τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον ανάπηρο και όχι τον Βενιζέλο, τον Αθανασίου, τον Λαλιώτη και τους υπόλοιπους πολιτικούς εγκληματίες.

Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η γελοία ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑ(ΠΑΡΟ)ΣΟΚ:

«Στις 18 Οκτωβρίου του 2015, κατά την πρώτη φετινή επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κάλεσα από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και την Κυβέρνηση να δώσει τη δέουσα προσοχή και να διαφυλάξει τις ζωές των εργαζομένων και των αστυνομικών που υπηρετούν σ' αυτά.

Μετά από τόσες επιθέσεις, φαίνεται ότι το μένος των Κυβερνώντων έναντι του ΠΑΣΟΚ, της ιστορίας του και των στελεχών του, τους τυφλώνει τόσο που να θέτουν σε δεύτερη μοίρα τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ανθρώπινες ζωές.Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως μετά από τόσες συνεχόμενες επιθέσεις ακόμα τα γραφεία εξακολουθούν να παραμένουν αφύλακτα.

Σε όλα εκείνα τα εξτρεμιστικά στοιχεία που έχουν στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ τους λέμε πως δε μας τρομάζουν, δε μας λυγίζουν και δε θα μας διώξουν απ' το σπίτι μας.

Στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση του, τους λέμε για άλλη μια φορά πως οι ανθρώπινες ζωές, οι ζωές των εργαζομένων δεν έχουν χρώμα και είναι χρέος της πολιτείας να τις διαφυλάττει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.