ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΥΤΕΣ Ελληνίδες με γόβες στιλέτο! (φωτο)



Απολαύστε τις


Ξεκινώντας από την Μαρία Σολωμού takouni_620_8 στη θρυλική ‘δεν χρειάζομαι να γδυθώ, αλλά το κάνω’ φωτογράφιση της στο Esquire.


Συνεχίζοντας με την εσαεί πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή να κυλιέται στο πάτωμα


Ειδική αναφορά στην Τζούλια Αλεξανδράτου που συνειδητοποίησε ότι ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο είναι ο πιο εύκολος τρόπος να σταματήσεις ένα ταξί για να σε πάρει.




Επίσης η Τζούλια, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, τελειοποίησε την δύσκολη και απαιτητική φωτογραφική στάση ‘μια λήψη είναι τόσο πιο σέξι όσο πιο κοντά στους γυμνούς γλουτούς της φωτογραφιζόμενης καταλήγουν να είναι τα τακούνια’.


Ίσως η πιο σέξι λήψη από όλες. Με τη δεύτερη θέση να ανήκει στην παραλλαγή ‘κάθομαι πάνω στα τακούνια’ μου που βλέπουμε εδώ να μας δείχνει η -βετεράνος σε τέτοιου είδους λήψεις και φωτογραφήσεις- Κατερίνα Στικούδη.


Καθώς και στην ακόμη πιο σέξι παραλλαγή ‘κάθομαι πάνω στα τακούνια μου και με το ένα χέρι θωπεύω το ένα από αυτά’ (κλείσιμο ματιού προαιρετικό) που μας έκανε δώρο η Χριστίνα Μουστάκα όταν ακόμη ήταν άγνωστη και πρόθυμη να μοιραστεί μαζί μας όλα όσα τόσο απλόχερα της χάρισε ο καλός Θεούλης.


Ειδική μνεία στις αδελφές Κανονίδου, με την μια να πατάει την άλλη


Λίνα Σακκά


Kαι, τέλος, ξανά στην Κατερίνα Στικούδη, τις γόβες τις οποίες ξέρω πολλούς που θα ήθελαν να της τις φορέσουν, όπως το παλικάρι στη φωτό. Ιδανικό -και κλασάτο- τέλος σε ένα ταξίδι στα δωδεκάποντα που μας άνδρωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.