ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ! Κοιμάται σε παλιό αμάξι κανείς δεν του δίνει σημασία! (ΦΩΤΟ)


 Το είδαμε και αυτό... Κάνέναν άστεγο πολιτικό θα δούμε ποτέ? Ας του δώσει ένα απο τα ακίνητα του ο Σταθάκης που είναι και στην επικαιρότητα τώρα...


 Άστεγος έμεινε, ο κατά δήλωσή του ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος και για το λόγο αυτό διαμένει σε αυτοκίνητο που του έχει παραχωρήσει γνωστή Πατρινή κυρία!
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχει θεαθεί σε διάφορα σημεία της Πάτρας, όπου διανυκτερεύει μέσα στο όχημά του, στο οποίο έχει τοποθετήσει τα λιγοστά πράγματά του και την οικοσκευή του. Προ ημερών, διανυκτέρευσε στην οδό Ακρωτηρίου, όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

klirikos-2

 Ο συγκεκριμένος ιερωμένος, υποστηρίζει ότι ήταν μοναχός στο Άγιο Όρος και ότι φεύγοντας από εκεί δεν τον δέχθηκαν σε Ιερά Μονή της ευρύτερης περιοχής, όπου και ζήτησε καταφύγιο! Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς απορούμε πως γίνεται να άφηναν έναν ιερέα στον δρόμο;

klirikos-3

 Ο ίδιος ο π. Χριστόδουλος, κατά κόσμον Νικόλαος Διαμαντόπουλος, καταφέρεται μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των Πατέρων της Ι.Μονής σε σημείο που πολλοί να αμφισβητούν την πραγματική του σχέση με την Ορθοδοξία.

klirikos-1

 Ενώ έχει προβεί και σε δημόσιες κατάρες, κατά του αδελφού του, ο οποίος σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αχαίας αλλά δεν δίνει σημασία στις δύσκολες ώρες που περνάει ο πάτερ.

Αν μη τι άλλο η ιστορία του αποτελεί «μυστήριο»!

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.