σλ

τεστ

ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Το τρίτο μνημόνιο καταργεί και τα περίπτερα


Στον «αέρα» κινδυνεύουν να μείνουν χιλιάδες περιπτερούχοι εξαιτίας της παρέμβασης που προβλέφθηκε σήμερα (12/10/2015) στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου.

Η ρύθμιση που συμπεριλήφθηκε στα προαπαιτούμενα αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν μπορούν να υπάρξουν μεταβιβάσεις περιπτέρων από δω και στο εξής, μετά τον θάνατο των δικαιούχων ακόμη και αν υπάρχουν ενεργές μισθώσεις. Με λίγα λόγια θα καταργείται η θέση.


«Η επίθεση κατά του κλάδου είναι πρωτοφανής», κατήγγειλε ο πρόεδρος των περιπτερούχων Ελλάδας, Γεώργιος Δούκας..

«Πρόκειται για διεστραμμένα μυαλά, όσοι έχουν εισηγηθεί το συγκεκριμένο νόμο στον υπουργό κ. Σταθάκη», αναφέρει ο πρόεδρος Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Μικρής Λιανικής Αττικής, κ. Δούκας.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση φαίνεται πως δημιουργεί αλυσιδωτές εκρήξεις λόγω της δραστικής επικείμενης μείωσης των καταστημάτων ψιλικών σε όλη τη χώρα, καθώς η εφαρμογή του νόμου 4336 στον κλάδο θα επιφέρει λουκέτο στο 50% ενδεχομένως  και στο 60% αυτών των καταστημάτων.

Ήδη μεγάλο είναι το πρόβλημα στον καπνικό κλάδο, για σειρά βιομηχανιών όπως αυτές των σνακ και των σοκολατοβιομηχανιών, αλλά και για το σύνολο του Τύπου.

Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...