ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Βρετανός υπ. Άμυνας: Θα χρειαστούμε μέχρι τρία χρόνια για να καταστρέψουμε το Ισλαμικό Κράτος


Η βρετανική αεροπορία RAF ξεκίνησε άμεσα μετά την έγκριση από τη Βουλή...
τους βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Κράτους, αλλά η συνολική επιχείρηση μπορεί να διαρκέσει έως και τρία χρόνια, παραδέχθηκε ο βρετανός υπουργός Άμυνας Μάικλ Φάλον.

Οι αεροπορικές επιδρομές της Βρετανίας θα στοχεύουν στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των τζιχαντιστών στην ανατολική και βόρεια Συρία τις προσεχείς ημέρες, ώστε να χτυπήσουν τους «βάρβαρους τρομοκράτες στην καρδιά τους», δήλωσε ο Φάλον, προειδοποιώντας παράλληλα πως η επιχείρηση δεν πρόκειται να είναι «σύντομη».

Τα αεροσκάφη Tornado της RAF στόχευσαν χθες μια από τις σημαντικότερες πετρελαιοπηγές των τζιχαντιστών, εκκινώντας από την βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου. «Υπάρχουν πολύ σημαντικές πετρελαιοπηγές στην ανατολική Συρία και είναι «κλειδί» στην υπόθεση να μην επιτρέπουμε την χρήση τους από τους τζιχαντιστές, γιατί έτσι χρηματοδοτούν τις επιχειρήσεις τους», τόνισε ο Φάλον.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.