σλ

τεστ

ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

"Ομολογία" Μητσοτάκη: Η Ν.Δ. δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει αυτή τη στιγμή

Στα λόγια του γνωστού ηθοποιού-συγγραφέα Χάρι Κλύν, "'ήρθε" και ο αυγουλομάτης υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι η ΝΔ πλέον στην ουσία έχει καταργηθεί, μετά και απο την συζήτηση χτες για τον προυπολογισμό.

Η Ν.Δ. δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή να κυβερνήσει παραδέχθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι δεν αρκεί «να κερδίζουμε εκλογές» και παρατηρώντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καρπώνεται το πολιτικό όφελος της «απαξίωσης του κ. Τσίπρα».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εσωκομματική του υποψηφιότητα για την αρχηγία στη ΝΔ εν όψει των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου.

Όπως είπε η υποψηφιότητά του έχει μια «πολύ καλή δυναμική» ενώ ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ορισμένες από τις οποίες τον φέρνουν τρίτο ανέφερε ότι η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που κάνει στις συγκεντρώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι μεγάλες εταιρείες έχουν αρνηθεί να κάνουν πρόβλεψη πρόθεσης ψήφου καθώς παραμένει άγνωστο το ποιος θα έρθει να ψηφίσει.

Πρόσθεσε ότι έχει επενδύσει σε μια σοβαρή πολιτική παρουσία και ότι κατά την εκτίμησή του η συζήτηση δεν είναι όσο πολιτική θα έπρεπε.

Αναγνώρισε ότι η ΝΔ δεν είναι αυτή τη στιγμή έτοιμη να κυβερνήσει καλά σημειώνοντας ότι «δεν αρκεί να κερδίζουμε εκλογές» και επισημαίνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καρπώνεται το πολιτικό όφελος της «απαξίωσης του κ. Τσίπρα» γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης χρειάζεται μήνες το κόμμα μετά τις εκλογές για να ανασυντάξει τις δυνάμεις του αλλά το πρώτο δείγμα θα το δώσει ως αρχηγός από την πρώτη μέρα ζητώντας τις παραιτήσεις των στελεχών του οργανωτικού της ΝΔ και παραλαμβάνοντας τα ηνία όχι από τη Συγγρού αλλά από κτήριο που θα έχει φθηνότερο μηνιαίο ενοίκιο από τη στιγμή που η ΝΔ είναι ένα «περίπου χρεοκοπημένο κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...