ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Νέο βίντεο δολοφονίας αφροαμερικανού από αστυνομικούς στο Λος Άντζελες

Οι φασίστες αποικιοκράτες, που κάποτε κουβαλούσαν κατα εκατοντάδες τους Αφρικανούς απο τις Αφρικάνικες αποικίες των Άγγλων στα αμπάρια των πλοίων τους, έχουν βαλθεί να εξωντόσουν οποιοδήποτε μαύρο Αφρικανό βρούνε μπροστά τους. Αποτελούν φαίνεται για την κοινωνία των Η.Π.Α μια "πληγή", που οι ίδιοι καπιταλιστές άνοιξαν πριν κάποια χρόνια, όταν  το "Αμερικάνικο όνειρο" τους είχε ανάγκη. Τώρα δεν τους έχει άλλο... τους σκοτώνει.

Βοηθοί σερίφη στη νότια Καλιφόρνια πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν ένοπλο αφροαμερικανό άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, αρνήθηκε να παραδώσει το όπλο του. Ωστόσο, βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνει τον άνδρα να επιχειρεί να απομακρυνθεί από τους αστυνομικούς έρποντας, καθώς εκείνοι τον πυροβολούν.


Το γραφείο του Σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει το βίντεο όπου καταγράφεται το περιστατικό, που σημειώθηκε χθες.

Οι βοηθοί σερίφη κλήθηκαν να επέμβουν μετά από μαρτυρίες για οπλισμένο άνδρα που κινείται ύποπτα μπροστά από πρατήριο καυσίμων, όπως επισήμανε το γραφείο του Σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι αστυνομικές Αρχές υποστηρίζουν ότι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον ύποπτο να γυρίζει και να σημαδεύει με το όπλο του τους βοηθούς σερίφη προτού τον πυροβολήσουν. Το γραφείο του σερίφη δεν αναφέρει στο δελτίο τύπου εάν ο άνδρας που σκοτώθηκε ήταν αφροαμερικανός, παρά το γεγονός ότι οι αρχικές αναφορές για το περιστατικό ανέφεραν τα χαρακτηριστικά του.

Πάντως στο βίντεο που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο και δημοσιοποιήθηκε από ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Λος Άντζελες, διακρίνονται δύο αστυνομικοί να πυροβολούν έναν αφροαμαερικανό άνδρα, καθώς απομακρύνεται από εκείνους. Αφού οι πυροβολισμοί κοπάσουν, ο άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να απομακρυνθεί από τους αστυνομικούς έρποντας, ενώ εκείνοι ανοίγουν εκ νέου πυρ εναντίον του.

Το δίκτυο KTLA μετέδωσε ότι ο άνδρας που σκοτώθηκε από την αστυνομία είναι ο 28χρονος Νίκολας Ρόμπερτσον, επικαλούμενο συγγενείς του.

Προσοχή, ακολουθούν σκηνές με σκληρό περιεχόμενο:



newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.