ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΟΣΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Η ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ -ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ 700ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα εγκαινιάσει την Agrotica ο υπουργός του Σύριζα Αποστόλου – 30.000 αγρότες πολιορκούν το Βελλίδειο – Χημικά και ξύλο η απάντηση της Αριστεράς.

 Εξαγριωμένοι αγρότες με ελληνικες σημαίες στα χέρια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς μπροστά στην Έκθεση για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.

 Μετά τις 17:00 το απόγευμα ανακοινώθηκε στους αγρότες ότι τελικά ο Υπουργός δεν θα εγκαινιάσει την έκθεση.

 Μάλιστα, έξω από το συνεδριακό κέντρο στο Βελλίδειο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να μην επιτρέψουν στους αγρότες να μπουν μέσα στο χώρο.

 Υπολογίζεται πως 30.000 αγρότες βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό. Μάλιστα επιστράτευσαν μέχρι και σκιάχτρα που έχουν στα χωράφια γράφοντας το μήνυμα «Δεν θα γίνουμε σκιάχτρα στην γη μας».

 Οι αγρότες κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου ανάρτησαν πανό που έγραφαν «Μας στέλνετε στην Βουλγαρία», ενώ κάποιοι κόλλησαν και πωλητήρια στα τρακτέρ του ανέφεραν ως αιτία πώλησης της «φορολεηλασία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.