ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Εμετό προκαλούν οι δηλώσεις Σταϊκουρα

 Ο Ταμτάκος της ΝΔ (ζητώ συγνώμη απο τον Μιχάλη Μόσιο) Χρήστος Σταϊκουρας, έκλασε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη και επανέλαβε τη θέση της ΝΔ κατά του αποκλεισμού των δρόμων από τους αγρότες και λογικό είναι αφού ΤΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούν μαζί για ισοπεδώσουν την ελληνική κοινωνία και να την χτίσει ξανά η Γερμανία σύμφωνα με τα δικά της πρότυπα που επιβάλλει ο καπιταλισμός. Οι "αδύναμοι" πεθαίνουν και οι "δυνατοί" βασιλεύουν.


 «Η κυβέρνηση οφείλει να κυβερνήσει. Εάν δεν μπορεί, στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η ΝΔ είναι διαρκώς σε ετοιμότητα για να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας» είπε ο γκα-γκα υποννοώντας ότι το καρτούν ο Κούλης είναι έτοιμος για πρωθυπουργός.

  «Οφείλουμε να σεβόμαστε την ελευθερία του άλλου και ανάγκη της ανεμπόδιστης λειτουργίας της οικονομικής ζωής του τόπου» τόνισε το βλαμμένο και δίκιο έχει αλλά οι νεοφιλελεύθεροι την μετράνε την ελευθερία του καθένα ανάλογα τα χρήματα που έχει για να μπορεί να εξαγοράζει την "ελευθερία" του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.