ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

"Βουρ" για Ολλανδία...

Στο Eurogroup που θα δειξαχθεί στις 22 Απριλίου στο Άμστερνταμ,θα ενημερωθούν από τους εκπροσώπους των δανειστών οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης καθώς θα συζητηθεί το σημείο στο οποίο βρίσκεται η "διαπραγμάτευση" και ποιά πρόοδο έχει σημειωθεί στις συζητήσεις για το πακέτο των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων, για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση (του Αγίου Πούτσου ανήμερα προφανώς).

Το Eurogroup, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής Γερούν Ντάισελμπλουμ, θα συζητήσει επίσης το χρονοδιάγραμμα και τις επόμενες ανθρωποθυσίες που πρέπει να κάνουν οι ιθαγενείς τις Ελλάδας, για να ολοκληρωθεί η  πρώτη απο τις άπειρες αξιολόγηση.

«Επιτεύχθηκε καλή πρόοδος τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα για να φτάσουμε σε ένα σημείο να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση» τόνισε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί.

«Ζητάμε μια δοκιμασία ρεαλισμού και βιωσιμότητας. Λέμε ότι τα μεγέθη πρέπει να είναι ρεαλιστικά. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ.», ανέφερε η τσοντόγρια Κριστιν Λαγκαρντ.

Και το "χαζό παιδί χαρα γεμάτο" Ευκλείδης Τσακαλώτος, σκέφτηκε να πει και αυτό μια μαλακία πως «το ΔΝΤ πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασί του».

Όλοι απο κάτι είπανε. Για αποφάσεις συνολικής λύσης χρέους ή για ελάφρυνση του, δεν είπε κανένας τίποτε.

 Μόνο το Μαξίμου ψέλλισε κάτι "γιαπωνέζικα" αλλά ποιος το δίνει σημασία για τις μαλακίες που λέει... συγκεκριμένα ανέφερε ότι  "μόνο όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος «τότε και μόνο τότε» θα μπορούσαν να συζητηθούν τυχόν αποκλίσεις από τους δημοσιονομικούς στόχους". Βέβαια ότι και να διαρρέει το Μαξίμου θα τα ψηφίσει όλα τα μέτρα των 9 δις. και θα πει και ένα τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.