ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Βενιζέλος: Πρέπει να τιμήσουμε το 4,7% που μας έδωσε ο λαός

 Τρολλάρει γιατί γουστάρει το παχύδερμο ο Βενιζέλος σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κοροιδεύοντας το υπο εξαφάνιση ποσοστό των ψηφοφόρων του, που θα ήταν προφανώς μερικοί αλλοδαποί Πακιστανοί, υπέργηροι συνταξιούχοι, ψηφοφόροι "φαντάσματα" και μερικοί τοξικομανείς αμολημένοι απο τα ΟΚΑΝΑ που ο ίδιος έκλεισε, τονίζοντας ότι πρέπει το ΠΑΣΟΚ (που δεν ξέρει τι χρωστάει στις τράπεζες) να φανεί αντάξιο των προσδοκιών των ψηφοφόρων του (δηλαδή να συνεχίζει να τους κλέβει).

 Απηύθυνε μάλιστα ειλικρινή πρόσκληση συμμετοχής σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ χωρίς αποκλεισμούς στο μεγάλο συνέδριο του κόματος τον Μάιο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών και γίνονται για ηθικούς και ιστορικούς λόγους, όπως είπε, αναφερόμενος προφανώς στη διάσπαση του κόμματος προεκλογικά από τον Γιώργο Παπανδρέου και βασικούς συνεργάτες του.


  «Πρέπει να τιμήσουμε αυτό το μικρό 4,7 % που μας ψήφισε... και δεν με έστειλε πίσω απο τα κάγκελα μαζί με τον Παπακωνσταντίνου », είπε,  τονίζοντας την ανάγκη να ανταποκριθούν στο εθνικό καθήκον της αλήθειας. Παραδεχόμενος (εδώ δάκρυσε...) ότι η Δημοκρατία καθορίζει τα μεγέθη και τη μοίρα του κόσμου, υποστήριξε ότι πάνω από αυτήν, υπάρχει η Ιστορία που αξιολογεί το τελικό αποτέλεσμα.

 Η ιστορία Βαγγελάκη σε έχει αξιολογήσει ήδη και σε έχει κατατάξει στον μεγαλύτερο πολιτικό εγκληματία μαζί με τα φιλαράκια σου. Η πτώση σου έχει αρχίσει και θα σκάσεις σαν καρπούζι στον "πάτο του βαρελιού" που εσύ ο ίδιος έβαλες (και καλά...). Με νομικά "τερτίπια" δικής σου κατασκευής είσαι ακόμα έξω αλλά δεν έχεις την δύναμη να στηρίξεις πλέον τις "κατασκευές" σου. Όσο για την Δημοκρατία, δεν έχεις ιδέα τι είναι και τι σημαίνει, και μάλλον ζημιά κάνεις στο image σου όταν την επικαλείσε παρά καλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.