ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ερώτηση στην βουλή έκανε ο Μπένι σε Τσίπρα - Βαρουφάκη για την παράταση

 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... Κάνει και ερωτήσεις ο χοντρός... Αντι να τον έχουν μαζέψει σούμπιτο να τον πάνε στο ειδικό δικαστήριο, για να δώσει εξηγήσεις (να εξηγήσει τα ανεξήγητα) στην ελληνική δικαιοσύνη (που τον "καλύπτει" είναι η αλήθεια...) για τις λίστες Λαγκάρντ, τις μίζες, τα υποβρύχια που γέρνουν, για τα χρήματα που έχει βγάλει στο εξωτερικό και για ένα πλήθος σκανδάλων τα οποία διέπραξε και είναι ο πρωταγωνιστής αυτών, κάνει και ερωτήσεις και κουνάει το δάχτυλο στον Πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών της χώρας.

 Προφανώς αντιλαμβάνεται το πανελλήνιο ότι πρόκειτε πέρι πλάκας και κάνει και μερικά καραγκιοζιλίκια στην βουλή προκειμένου να ψυχαγωγήσει τους βουλευτές του κοινοβουλίου αλλά και άπαν το Ελληνικό Έθνος.

 Ο εγκληματίας αυτός, έχει το θράσος να κάνει και ερωτήσεις και νομίζω οτι θα περιμένει και απαντήσεις όταν ο ίδιος σαν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης-μαριονέττα, δεν απάντησε ποτέ σε καμία ερώτηση της αντιπολίτευσης.


 Ο λαός ανέχεται ακόμα και τώρα τον αρχιτέκτονα της γενοκτονίας των Ελλήνων, καθώς και το 4% των Πασόκων που συντηρεί ακόμα την άθλια μορφή του σκατάνθρωπου Βενιζέλου στο Ελληνικό κοινοβούλιο, για να μπορεί να απολαμβάνει απο πρώτη θέση την συντριβή της χώρας που ο ίδιος έριξε στα βράχια μαζί με την παρέα του.

 Την άθλια ανάρτηση με την άθλια ερώτηση του Βενιζέλου θα την βρείτε στο real.gr και το blog αυτό απαξιεί να δώσει σύνδεσμο για την εν λόγω ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.