ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Φλαμπουράρης: «Κυριάκο, γιατί δεν ρωτάς τον Σαμαρά για τον Χαρδούβελη;»

 Για «θράσος» του Κυριάκου Μητσοτάκη (για μαλάκινση εγκεφάλου θα έλεγα εγώ), ο οποίος «ζητά την αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη» όπως την ζητούν «οι πιο ακραίοι ευρωφασιστικοί κύκλοι της Ευρώπης», κάνει λόγο σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

 «Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει για τις κινήσεις των λογαριασμών στο εξωτερικό του κ. Γκίκα Χαρδούβελη», τονίζει ο Φλαμπουράρης και προσθέτει «γιατί δεν ρωτάει τον κ. Σαμαρά για να μάθει ο ίδιος και να ενημερώσει και τον ελληνικό λαό που υποφέρει;»

 Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας διερωτάται αν η ΝΔ στηρίζει τη διαπραγμάτευση και επισημαίνει: «Ψηφίζει τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση, την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές;»  Ας απαντήσουν με σαφήνεια, ζητά από τη ΝΔ ο κ. Φλαμπουράρης.

 Να σημειώσουμε πάντως ότι τα νομοσχέδια που αφορούν την ανθρωπιστική κρίση (δηλαδή τον θάνατο μεγάλου μέρους των πολιτών), την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, χαρακτηρίστηκε απο τους Ευρω-πέους ως μονομερή ενέργεια.

 Η Ν.Δ ως γνήσιος αντιπρόσωπος του φασισμού της Ευρώπης, η λεγόμενη "δεξιά" παράταξη (που πιθανώς να περιλαμβάνει και άλλα δεξιά κόματα),  στηρίζει ένθερμα των θάνατο των πολιτών της κοινωνίας, σύμφωνα με τις ευρωφασιστικές επιταγές και δεν πρόκειται να ψηφίσει νομοσχέδια που θα θεωρηθούν απο την φασιστική Ευρώπη, μονομερής ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.