ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Ο Βαρουφάκης διαψεύδει την τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς

«Ο Υπουργός Οικονομικών διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε σήμερα οποιαδήποτε επικοινωνία με εκπροσώπους των θεσμών» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Γ. Βαρουφάκη.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε τουλάχιστον  3 ώρες μετά την διαρροή που υπήρξε από τους δανειστές και έκανε τον κύκλο του διαδικτύου αλλά και αναμεταδοθηκε από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αφήσει να διαρρεύσουν το μεσημέρι οι θεσμοί, υπήρξε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των δανειστών, Ρίσι Γκογιάλ από το ΔΝΤ, Ντέκλαν Κοστέλο από την Ε.Ε. και Κλάους Μαζούχ από την ΕΚΤ  και του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη.

Όπως μετέδωσε το euro2day.gr, αντικείμενο της επικοινωνίας, ήταν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας το επόμενο διάστημα, αλλά και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί εφεξής στη σχέση της Αθήνας με τους εταίρους.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εκκρεμότητα ο τρόπος, με τον οποίο θα γίνει η αξιολόγηση της λίστας μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης, όπως συμφωνήθηκε στο τελευταίο Eurogroup.

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.