ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Καμία εμπλοκή μεταξύ Κομισιόν, ΕΚΤ, ΔΝΤ

 Καμία "εμπλοκή" δεν υπάρχει στις διαπραγματεύσεις και στις σχέσεις μεταξύ του άξονα  Κομισιόν- ΕΚΤ-ΔΝΤ, (κάτι σαν το Γερμανία-Ιαπωνία-Ιταλία το 1940), όπως διέρρεαν εχτές και (παρά)πληροφορούσαν τους πολίτες "αξιόπιστα" ΜΜΕ και τηλεοπτικοί σταθμοί (ΣΚΑΙ, ΜEGA...). Και πως θα ήταν δυνατόν να υπάρχει εμπλοκή ανάμεσα σε αυτούς τους οργανισμούς αφού έχουν βρεί μια χαρά "γίδια" στην Ελλάδα να καταληστεύσουν. Προς αποκατάστασιν της αλήθειας, διαφωνίες στο επίπεδο των διαπραγματευτών δεν έχουν παρουσιαστεί μεταξύ Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ, αλλά μεταξύ των τριών και της Ελληνικής κυβέρνησης.

 Σύμφωνα με "σκοτεινούς" κύκλους που παραχώρησαν... παρασκηνιακή ενημέρωση στην έδρα της Κομισιόν, διαπραγματευτές της Ε.Ε, Brussels Group, Task Force, Delta force, Group 4, United Nations, NASA και το ανώτατο συμβούλιο των ΤΖΕΝΤΑΙ, οδεύουν σε συμφωνία σε κύρια ζητήματα. Οι ίδιοι "κύκλοι" της Κομισιόν έλεγαν πως η εικόνα που δίνεται από την Αθήνα περί εμπλοκής και διαφορετικών γραμμών δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα (λέω και εγώ γιατί είχαμε τέτοια φαγούρα εχτές...)

 Η Κομισιόν θεωρεί τελείως απίθανο να υπάρξει συμφωνία έως τη Δεύτερα (αχ αυτή η Κομισιόν...), όμως αν τα πράγματα εξελιχθούν καλά τις δύο επόμενες μέρες που θα συνεχιστεί το Brussels Group (πεθάνουν δύο εκατομμύρια κόσμος στην Ελλάδα) , τότε το Εurogroup θα μπορούσε να στείλει ένα θετικό μήνυμα, χωρίς όμως να προδικάζεται το τι θα κάνουν άλλοι θεσμοί μετά από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.