ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Αν οι μνημονιακοί βουλευτές ήταν γιατροί… θα ήσουν νεκρός

 Από τον λογαριασμό του Ιωάννη Λαζάρου στο facebook αλιεύσαμε το παρακάτω κείμενο, που αποδίδεται στην ιατρό Μάχη Τράκα:

«Mahi Traka
  Επειδή είμαι γιατρός, αυτήν την εικόνα ούτε την δέχομαι, ούτε την ανέχομαι!!!!

  Κάνω εφημερίες απο 24 χρονών .. και ΑΥΤΟ σημαίνει οτι είμαστε όλοι οι γιατροί, απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι της άλλης μέρας χωρίς ύπνο πάρα πολλές φορές και σε αυτές τις άγρυπνες 36 ώρες οφείλουμε να σώσουμε ζωές παίρνοντας αποφάσεις καθοριστικές για τον ασθενή που χειρουργουμε και οφείλουμε το μυαλο μας και τα χέρια μας να δουλεύουν ξεκάθαρα !!!! Πώς λοιπόν αυτοί οι βουλευτές, οι οποίοι για μια και μοναδική νύχτα, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για τα 11εκατομύρια Ελλήνων και για άλλα πολλά χρόνια για τις επόμενες γενιές ….. δεν άντεξαν και το "έριξαν" ασυστολα στον υπνο ??????
 
  Κανονικά λόγω αδρεναλίνης θα έπρεπε, όχι μόνο να μην μπορούν να κοιμηθούν, αλλά και να είναι διαρκώς σε υπερένταση. Σαν ελληνίδα πολίτης, τους καλώ όλους όσους τουλάχιστον στο φακό φαίνονται να κοιμούνται να λογοδοτήσουν (αλλά σε ποιόν?), γιατί στην κρισιμότερη στιγμή της ζωής μας, ενώ έχουν ψηφιστεί απο εμάς και πληρώνονται απο εμάς, αυτοί δεν παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται άρα δεν ψηφίζουν και σωστά αφού μπορεί να χάσουν πολλά απο τα αναφερόμενα και σημαντικά απο άλλους ομιλητές συναδέλφους τους…»

 Ήδη πριν από την έναρξη της συζήτησης στη βουλή για το τρίτο μνημόνιο, διαδραματίστηκε το πρωτοφανές γεγονός, ότι η πλειοψηφία των βουλευτών ζήτησε να μην τους δοθεί ο λόγος, αρνούμενοι το δικαίωμα που τους έδινε η πρόεδρος της Βουλής. Προκειμένου να πέσουν νωρίτερα για ύπνο αρνήθηκαν δηλαδή το δικαίωμά τους να σχολιάσουν μια συμφωνία που θα κρίνει το μέλλον της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες, αν όχι αιώνες.

Καθώς η σχετική ψηφοφορία έγινε δια της ανατάσεως της χειρός δεν έχουμε στη διάθεσή μας τα ονόματα όσων απεμπόλησαν το δικαίωμά τους να μιλήσουν στη διαδικασία. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας παρουσιάσουμε την εικόνα της ολομέλειας με όσους ζήτησαν η συζήτηση να περιοριστεί στις τρεις ώρες.




info-war.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.