ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Και η Ελλάδα στο πλευρό του Πούτιν κατα της τρομοκρατίας

 Άμεσα η Ελλάδα στέλνει στην Συρία προς ενίσχυση της Ρωσίας, 40 υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη τύπου PZL P.24, τα οποία είχαν αξιόλογη δράση κατα τον Ελληνοιταλικό πόλεμο του 1940.

 Ήδη οι Τζιχαντιστές μόλις πληροφορήθηκαν την κίνηση ματ της Αθήνας, εγκαταλείπουν άρον-άρον τις θέσεις τους, ενώ μεγάλος αριθμός ισλαμιστών έχει δηλώσει επίσημα ότι θα αλλάξουν θρησκεία και θα γίνουν Βουδιστές και ψάχνουν δρόμους διαφυγής προς το Θιβέτ.


 Απο την μεριά τους οι Ρώσοι, έχουν πάθει την πλάκα τους και είναι έτοιμοι να δώσουν την ευθύνη της "Ζωνης Απαγόρευσης Πτήσεων" στο ΓΕΑ.

 Το Κρεμλίνο, χαιρετίζει την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης, αν και ταυτόχρονα η Άνω Δούμα" εκφράζει την ανυσηχία της, μήπως τα Ελληνικά ελικοφόρα μονόπτερα, "κλέψουν" την δόξα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας στην Συρία. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άδωνις Γεωργιάδης που ανησυχεί μήπως του κλέψει την δόξα το ΔΝΤ απο τις μαλακίες που λέει και κάνει.

 Εννοείται οτι το σενάριο είναι τελείως φανταστικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.