ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Τα Κέντρα Καταγραφής σε Λέσβο, Χίο, και Λέρο, επισκέπτεται αύριο ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ Πάνος Καμμένος

 Με εντατικούς ρυθμούς οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα δωρεάν εργατικά χέρια δηλαδή της εκάτοστε κυβέρνησης, τα τάγματα εργασίας που για χρόνια χρησιμοποιούν οι ελληνικές κυβερνήσεις για να κατασκευάζουν δωρεάν έργα την στιγμή που υπουργοί γραμματείς και παρατρεχάμενοι έχουν εισπράξει πακτωλούς χρημάτων απο το δημόσιο ταμείο και Διεθνείς οργανισμούς, συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες για την ολοκλήρωση, μέσα στην προθεσμία που έχει η χώρα στον πλαίσιο των υποχρεώσεων της έναντι της ΕΕ, των Κέντρων Καταγραφής προσφύγων/μεταναστών στα 5 νησιά και των δύο Κέντρων μετεγκατάστασης.

 Η Ε.Ε θα καταβάλει περι τα 13 εκατομμύρια ευρώ για τα έργα κατασκευής προσφύγων, τα οποία κλασικά θα καταλήξουν στις τσέπες του Καμένου και του επιτελείου του. Λογικό είναι να μην θέλει το κάθαρμα οποιαδήποτε ρήξη με την Ε.Ε.

  Ο κατσαπλιάς Πάνος Καμμένος, θα δώσει αύριο συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί στην πορεία των εργασιών, στα καταναγκαστικά έργα των φαντάρων δηλαδή, και στη συνέχεια θα μεταβεί σε Λέσβο Χίο και Λέρο όπου τα Κέντρα Καταγραφής είναι σχεδόν έτοιμα για παραλαβή.

  Πλήρως έτοιμο προς παραλαβή είναι το Κέντρο μετεγκατάστασης στο Σχιστό, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84.


 Όσον αφορά στο Κέντρο στα Διαβατά, όπου υπάρχουν αντιδράσεις των κατοίκων, ο κ. Βίτσας παρατήρησε πως «νομίζω ότι λάθος έχουν καταλάβει, ότι κάτι τέτοιο είναι υποβάθμιση της περιοχής τους, ίσα-ίσα θα είναι άνθρωποι με τις οικογένειές τους οι οποίοι ζούσαν μια χαρά στη Συρία, και από τον πόλεμο διωχθήκανε, περνάνε με χίλια ζόρια, δεν θέλουν να είναι πρόσφυγες αλλά για να ξεφύγουν από τον πόλεμο». Τώρα αν είναι και κανένας ταλιμπάν τζιχαντιστής ανάμεσα του δεν θα πρέπει να ανησυχούν αφού την χώρα την έχουν γαμήσει και "ένα άθλιο τέλος είναι καλύτερα απο μια αθλιότητα χωρίς τέλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.