ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

"Προφητείες" Λεβέντη - "Έρχεται κυβέρνηση Τσίπρα – Καραμανλή!" (VIDEO)

 Άλλη μια προφητεία του "πατέρα Λεβέντιου" έρχεται για να ταράξει τα "νερά" της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα.

  Μετά την προφητεία του Βασιλιά των Ελλήνων, ο κ.Λεβέντης αποκάλυψε άλλη μια στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή του Μπογδάνου με "μάρτυρα" τον Γκαιμπελίστα Πορτοσάλτε. Και όμως είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα αυτό το σενάριο...


 Για συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δώσει ψήφο στην κυβέρνηση.

 «Αν ο Μητσοτάκης δηλώσει στους Ευρωπαίους ότι δεν δίνει ψήφο στην κυβέρνηση Τσίπρα και πως θα τον αφήσει να πέσει για να έρθει ο ίδιος, τότε ο Κώστας Καραμανλής θα «σηκωθεί» με 40 βουλευτές και θα κάνει αυτός κυβέρνηση με τον Τσίπρα», δήλωσε ο κ. Λεβέντης στον ΣΚΑΪ, καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να κάνει μια θυσία για την χώρα.

 Παράλληλα, εκτίμησε πως το ασφαλιστικό δεν θα φτάσει στη Βουλή, ενώ υποστήριξε πως σε ορισμένες ψηφοφορίες θα υπάρξουν εντάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.