ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Παρελκυστική χώρα...

 Τελικά αυτές οι αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων της "ανεξάρτητης" (χαχαχαχαχα) Ελληνικής δικαιοσύνης που δεν υπάρχει, έχουν πολύ πλάκα. Τείνουν να γίνουν σαν τις ατάκες του Ταμτάκου και σκορπούν το γέλιο σε όποιον τις ακούει ή τις διαβάζει.

 Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, που δεν έχει αγγίξει ούτε μια τρίχα απο το "πολιτικό σύστημα" του οποίου υπάλληλοι του είναι οι βουλευτές,  που για σαράντα και πλέον χρόνια έχουν καταληστέψει τους Έλληνες πολίτες και συνεχίζουν ακάθεκτοι, δείχνει το πόσο ανεξάρτητη είναι. Αλλά έχει χιλιοειπωθεί πλέον, ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, είναι σαν το φίδι που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους.


 Διαβάζεις κάτι αποφάσεις ισόβια και 100 χρόνια κάθειρξης, δις ισόβια και 300 χρόνια κάθειρξης, δις εις θάνατον (γιατί η μία δεν φτάνει μάλλον...) και 500 χρόνια κάθειρξης κ.ο.κ. Προφανώς ο νομοθέτης θα πιστεύει στις μετενσαρκώσεις και σου λέει, ας βάζουμε και κάθειρξης στον μελλοθάνατο σε περίπτωση που αναστηθεί, να μπεί και στην φυλακή να εκτίσει την ποινή του.

 Μια τέτοια ακόμα απόφαση έβγαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και επέβαλε στον Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος θεωρείτε "τρομοκράτης" του πολιτικού συστήματος, ποινή ισόβιας κάθειρξης και 129 χρόνια για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξη με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Τράπεζα της Ελλάδος στην οδό Αμερικής στις 10.4.2014, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεων, κατηγορίες για δύο ληστείες στη Κλειτορία και τα Μέθανα και για απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά τη συμπλοκή του με αστυνομικούς στο Μοναστηράκι στις 16.7. 2014 οπότε και συνελήφθη τραυματισμένος.

 Σύμφωνα και το σκεπτικό του νομοθέτη, ο κάθε Μαζιώτης που έχει τρεις ισόβια και καμιά πεντακοσαρια χρόνια κάθειρξης, μετά την έκτιση της, θα είναι γεμάτος ζωντάνια να συνεχίσει την ζωή του.

 Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι οι τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου έγιναν χωρίς τη παρουσία του κ.Μαζιώτη και της δικηγόρου του, η οποία δεν έλαβε άδεια από το δικηγορικό σύλλογο για να συμμετέχει στη δίκη.

 Ο Νίκος Μαζιώτης ζήτησε διορισμό δικηγόρου, ωστόσο, το δικαστήριο θεώρησε το αίτημα του παρελκυστικό(!!!) και το απέρριψε. Τα δικαιώματα δηλαδή του κάθε ανθρώπου, είναι πλέον παρελκυστικά. Οι ζωές των πολιτών θεωρούνται πλέον και απο την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη παρελκυστικές. Οι πολίτες είναι πια σκουπίδια, ένα τίποτα, "παράσιτα" της κοινωνίας και πρέπει να απορριφθούν.

 Είμασε μια τόσο δημοκρατική χώρα-μπανανία, όπου οι "παρελκυστικοί", θα δικάζονται και θα καταδικάζονται ερήμην, χωρις την φυσική παρουσία του κατηγορούμενου, χωρίς δικηγόρο, με το έτσι θέλω. Σε μια χώρα σκουπιδοντενεκέ που την έκαναν όλα τα λαμόγια του "πολιτικού συστήματος" απο την μεταπολίτευση και μετά, με την βοήθεια και ανοχή της δικαιοσύνης, τα "παρελκυστικά" δεν έχουν δικαιώματα. Απολύτως κανένα δικαίωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.