ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΟΥΣΤ βρωμιάρηδες...


Του Νίκου Συρίγου

Είναι κουρασμένα τα παιδιά, μια χώρα… γκρέμισαν! Ο ένας κοιμάται μέσα στη Βουλή, η άλλη στους καναπέδες, ο τρίτος τρώει στα έδρανα και η τέταρτη φοράει μπλουζάκια με μολότοφ! Πρώτη φορά αριστερά…

Δυστυχώς ή ευτυχώς η δύναμη της εικόνας είναι τεράστια. Δεν το έλεγαν τυχαία οι Κινέζοι το μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις. Και για δαύτους που μας κυβερνάνε έχουν γραφτεί πια εκατομμύρια λέξεις. Τόσες που αν είχαν αξιοπρέπεια, κάποιοι θα είχαν πάει ήδη σπίτι τους. Από μόνοι τους. Όλοι αυτοί που φώναζαν μαζί με τον κόσμο «ΟΧΙ» και για να σώσουν την καρέκλα και το μισθό τους έκαναν κωλοτούμπες που θα ζήλευε και ο Μελισσανίδης. Ο Ιωάννης.



Επειδή ωστόσο το έργο του «επαναστάτη» θα παίξει πολύ τις επόμενες μέρες για να σου φορεθεί Ελληνάκο ακόμη ένα μνημόνιο… επαναστατικά, για να ξεπουληθούν όσα έχουν μείνει στο ράφι, για να μην διαμαρτυρηθείς που θα δεις το μισθό και τη σύνταξη σου να γίνονται «χαρτζιλίκι» αλλά κι επειδή αυτοί που κυβερνάνε έχουν βαλθεί να μας κάνουν να ξεχάσουμε κάθε έννοια σεβασμού, μαζέψαμε 4-5 φωτό από τη Βουλή. Την ελληνική όχι της… Ουγκάντας.

Εκεί που ο ένας ρίχνει κάνα ύπνο για να ξεκουραστεί, η άλλη ξαπλώνει στους καναπέδες, ο τρίτος τρώει το γλυκάκι του στα έδρανα και η τύπισσα με το κούρεμα-παγώνι φοράει ένα μπλουζάκι και καλά αναρχικό με μια μολότωφ… Κι όχι τα ράσα δεν κάνουν τον παππά αλλά όταν έχεις γκρεμίσει μια ολόκληρη χώρα οφείλεις τουλάχιστον να σέβεσαι τον κοσμάκη που άμα τον πάρει ο ύπνος στη δουλειά ή άμα τον πιάσουν να τρώει την ώρα που δουλεύει, θα προστεθεί στα εκατομμύρια των ανέργων... Όλους αυτούς που δουλεύουν για ένα 500άρικο το μήνα, μικτά, κι όχι για τα χιλιάδες ευρώ που παίρνουν οι… κουρασμένοι.

Ναι αυτοί που θα έσωζαν τούτοι εδώ οι αριστεροί της πλάκας. Αυτοί που άρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων με ψέματα και παραμύθια… Η Βαγενά που πούλαγε «επανάσταση», ο Φίλης που θέλει να ξεχάσουμε τη σημαία, την προσευχή και οι λοιπές… προοδευτικές δυνάμεις που πανηγύρισαν για τα σύμφωνα συμβίωσης και τις υιοθεσίες παιδιών από τον μπαμπά Βαγγέλη και τη μαμά… Κώστα.

Από κοντά φυσικά και ο Καμμένος που ζει το μύθο του και αλλάζει τις στρατιωτικές στολές σαν τα πουκάμισα, δείχνοντας στον στρατιωτικό που έχει φτύσει αίμα για να πάρει την «πουλάδα» ότι σημασία δεν έχει να πηδάς από τα αεροπλάνα αλλά να… πηδάς γενικώς! Από τον κοσμάκη, μέχρι από… κόμμα σε κόμμα.



onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.