ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πάρτο όλο αριστερά...

 Έκπληκτο είναι το πανελλήνιο μετά τις αποκαλύψεις του ιστότοπου wikileaks, όπου αποκαλύπτονται μυστικοί διάλογοι αξιωματούχων του ΔΝΤ και "ξεσκεπάζουν" μια συνομωσία κατα της Ελλάδος "φτιαγμένη" απο την διεθνή ελίτ.


 Έκπλητος είναι δήθεν και ο Τσίπρας και τα λαμόγια-βουλευτές του πολιτικού συστήματος, που εμφανίζονται συγκλονισμένοι απο τις αποκαλύψεις, ότι ετοιμάζεται για μία ακόμη φορά "πιστωτικό γεγονός" στην χώρα. Έξι χρόνια αυτό το πράγμα γίνεται στην Ελλάδα  απο την εποχή του Τζέφρι Παπανδρέου, γιατί θα πρέπει να μας συνταράσσει τώρα? Μήπως επειδή η κυβέρνηση είναι και καλά "αριστερή"?

 Ο τσίπρας μάλιστα εμφανώς ταραχμένος, έστειλε και επιστολή στην Λαγκάρντ και σε έντονο ύφος ζητούσε εξηγήσεις για την στάση των στελεχών του ΔΝΤ απέναντι στην Ελλάδα. Φυσικά η επιστολή κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων και ένα "ουδέν σχόλιο" δόθηκε σαν απάντηση στον Τσίπρα.

 Προφανώς δεν "διέρρευσε" τυχαία ο διάλογος του αλκοολικού κεκέ Τόμσεν με την Δρακουλέσκου. Αν διαβάσει κανείς τον διάλογο θα δει ότι πρόκειτε περισσότερο για ειδυλλιακό τετ-α-τετ παρά για οικονομικο- τεχνική ανάλυση. Στο κάτω-κάτω δεν αναφέρουν και τίποτα που δεν ξέρει η ελληνική κυβέρνηση ή οι ιθαγενείς της "κοιλάδας του Πεσαβάρ".

 Δεν εμφανίστηκε τώρα το ΔΝΤ πάνω στην γή. Έχει πλούσιο ιστορικό εγκλημάτων κατα της ανθρωπότητας που έχει διαπράξει απο την Λατινική Αμερική μέχρι την Αφρική και τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιήτε και στα Βαλκάνια. Με την βοήθεια των εγχώριων κυβερνήσεων εξοντώνει μαζικά τους κατοίκους του γηγενούς πληθυσμού μιας χώρας.

 Το διαδύκτιο είναι γεμάτο απο ντοκυμαντέρ όπου φαίνεται η εγκληματική του ΔΝΤ σε όποια χώρα έκανε την απερισκεψία να το καλέσει για "βοήθεια". Τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλει (κυρίως φόρους ακόμα και στον αέρα) σε μια χώρα, μικρή διαφορά έχουν απο τους συμμαχικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Δρέσδης το 1945.

 Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις ο κ. Τσίπρας, αστραπιαία πήγε να συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για να του εκφράσει τους προβληματισμούς του και κοπανήσουν κανα τσιπουράκιν. Ο κ.Παυλόπουλος πρότεινε να αποχωρήσει το ΔΝΤ απο το ελληνικό πρόγραμμα και την θέση του να πάρει ο ESM.

 Βασικά το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσουν όλα τα λαμόγια της βουλής απο τον κηπουρό μέχρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μαζί με ΔΝΤ,  ESM, Ευρωζώνη α.ε., ΕΟΚ, ΝΑΤΟ και όλα τα κέρατα που μαζεύτηκαν στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.