ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Η εκδίκηση της γραβάτας

 Ενδιαφέρον φαίνεται πως αποκτάει αυτή η ηλίθια ψηφοφορία στην βουλή (όπως όλες άλλωστε τα τελευταία 6 χρόνια), που αφορά το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού και του φορολογικού , ύστερα απο την ανακοίνωση του ΤΕΕ να διαγράψει τα γαιδούρια Τσίπρα, Βούτση, Φωτίου, Σπίρτζη, Φάμελλο, Φλαμπουράρη αν ψηφίσουν υπερ των νομοσχεδίων.


 Τόσα χρόνια που ψηφίζαν οι βουλευτές-λαμόγια, ότι σκουπίδια τους σερβίριζε η Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα επιμελητήριο ή οποιαδήποτε ένωση δεν προειδοποίησε οτι θα προβεί σε τέτοια ενέργεια.

 Θα είναι ένα καλό crash test πάντως για να διαπιστώσουμε κατα πόσο η κοινωνία μας μπορεί να αντιδράσει μετά απο έξι χρόνια ολοκαυτώματος. Διότι τα γαϊδούρια θα τα ψηφίσουν όλα για να μην χάσουν την "κουτάλα" και εδώ θα φανεί κατα πόσο είναι η κοινωνία τιμά τα παντελόνια της.

 Τα δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν ότι μετά και την απειλή για διαγραφή των βουλευτών που θα ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου, πολλοί είναι εκείνοι που δεν πρόκειται να θυσιάσουν την καριέρα τους για μια αμφίβολη θέση στην κοινοβουλευτική ζωή της Ελλάδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε πάνω απο το 3% δεν πρόκειται να ξαναπιάσει ποτέ.

 Το παράδοξο βέβαια είναι ότι, η κοινωνική ομάδα που απειλεί με διαγραφές τα λαμόγια της βουλής, είναι η ίδια ομάδα του "μένουμε Ευρώπη" που διαδήλωνε υπέρ του "ναι" στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.

 Εύλογα λοιπόν έδωσαν πάτημα στον σκατιάρη τον Παπαδημούλη να κάνει λόγο για “υποκρισία” των συνδικαλιστών και να κάνει λόγο για "αντιδημοκρατικές" απειλές ενώ αν κοιτάξει λίγο την σκατόφατσα του στον καθρέφτη θα δεί ότι ο ίδιος είναι αντιδημοκρατικό ον απο μόνος του για αυτό και ψηφίζει όλα τα αντιδημοκρατικά νομοσχέδια που μας σερβίρουν οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.