ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Η ιστορία επαναλαμβάνεται...

 "Η ιστορία, έχει την συνήθεια να επαναλαμβάνεται σαν φάρσα" είχε πει ο Χατζηστεφάνου στο ντοκυμαντέρ του "Debtocracy" (χρεοκρατία).

 76 χρόνια μετά, η Αγγλική αυτοκρατορία αποκρούει και πάλι τις Γερμανικές ορδές. Η Μεγάλη Βρετανία, υπενθυμίζει και σήμερα στα "υπολείμματα" της Ναζιστικής Γερμανίας, ότι δεν πρόκειτε ποτέ να δεχθεί Γερμανική επικυριαρχία είτε με βόμβες είτε με γραβάτες.


 Όπως τότε που τα βομβαρδιστικά της Γερμανίας ισωπέδωναν τις πόλεις της Αγγλίας, η Μεγάλη Βρετανία δεν κάμφθηκε, έτσι και τώρα το δημοψήφισμα, έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα στον ανάπηρο υπουργό του Βερολίνου. Δεν υπήρχε περίπτωση ένας ανάπηρος υπουργός της Γερμανίας να κάνει κουμάντο στην αυτοκρατορία της Βρετανίας. Το είπε η βασίλισσα της Αγγλίας άλλωστε με τον δικό της τρόπο.

 Ήδη η Μέρκελ και οι υποτακτικοί της Ολάντ και Ρέντσι, βρίσκονται απο το πρωί σε διαρκής επικοινωνία και λέει ο ένας τον πόνο του στον άλλον. Ο Ολάντ μέσα σε συτήν την συγκυρία, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις εξεγέρσεις των Γαλλικών εργατικών συνδικάτων για τον Γερμανικής εμνεύσεως νόμο Κομρί, ενώ ήδη δύο μεγάλοι δήμοι έχουν της Ιταλίας έχουν περάσει στον έλεγχο του Πέπε Γκρίλο.

 Στην Ελλάδα έχουν βγεί όλοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και κλαίνε, Φώφες, Ποτάμια, Λεβέντες, Κούληδες, Μητσοτάκηδες, Καμένοι και ψεκασμένοι και διάφοροι παράξενοι του ΣΥΡΙΖΑ όπως κάτι Παπαδημούληδες και Χρυσόγονοι... Ακόμα και ο Κουτσούμπας κλαίει που δεν θα μπορεί πλέον να κάνει αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.