ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ!

Λίγα λεπτά μετά τις 11.30 έγινε γνωστό ότι κατέπεσε πυροσβεστικό καναντέρ που συμμετείχε στην επιχείρηση πυρόσβεσης στα Δερβενοχώρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο πιλότοι είναι καλά στην υγεία τους με τον έναν να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το πυροσβεστικό αεροσκάφος φλέγεται 1 χλμ βόρεια από τις εγκαταστάσεις της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν».


Όσον αφορά στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα προκαλώντας τεράστιες καταστροφές. Στην περιοχή επιχειρούν 115 πυροσβέστες με 56 οχήματα, και 38 άτομα πεζοπόρο, ενώ την τελευταία ώρα τα εναέρια μέσα ενισχύθηκαν και πλέον από αέρος επιχειρούν 5 ελικόπτερα και 8 αεροσκάφη.

Οι πυροσβέστες έδιναν μάχη όλη τη νύχτα με τη φωτιά και κατάφεραν να την περιορίσουν πριν φτάσει στο χωριό.

Η δημοσιογράφος Κύρα Αδάμ που βρίσκεται στην περιοχή μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρησμό. «Στις παρυφές του ίδιου χωριού από ανύποπτο σημείο ξεκίνησε μια μικρή φωτιά και καθώς έπεσε μέσα στην πλαγιά που είναι πυκνή ακούστηκαν πάρα πολλοί εκρηκτικοί μηχανισμοί». Σύμφωνα με την ίδια από το ίδιο σημείο είχε ξεκινήσει η μεγάλη φωτιά της Πάρνηθας και ότι η καταστροφή είναι θηριώδης. «Η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό και φαίνεται από το αρχικό σημείο», είπε χαρακτηριστικά.


crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.