ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ


 ΤΟΥ ΧΑΡ. ΓΚΟΥΒΑ

Το μεγάλο ερώτημα των ετών 2015-2016-2017-2018 είναι ΠΩΣ ένας "έξυπνος" λαός οι Ελληνες, έχαψε τόσα ψέμματα (του ΣΥΡΙΖΑ), που ΜΟΝΟ σε καθεστώτα Ενβέρ Χότζα και Κίμ Γιόγκ Ούν λέγονται!!! Και μάλιστα ΔΥΟ φορές!!!

Η μία θεωρία λέει ότι "ένα ψέμα γίνεται πιό εύκολα πιστευτό όταν είναι μεγάλο", οπότε τα έχαψαν (Robert Trivers: «Η μωρία των ανοήτων, η εξαπάτηση και η αυτοεξαπάτηση». Εκδόσεις Κάτοπτρο, 2016).


Δεύτερη θεωρία λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ψήφους Πασόκ που δεν ήξεραν που αλλού να πάνε. Kαι οι Πασοκ/τζήδες έχουν ιδεοληψίες. Ηταν ψήφος ανάγκης γι αυτούς (έχουν "κόλλημα με τη ΝΔ", τους αποκαλούν "φασίστες", που είναι εννοιολογικό σφάλμα φυσικά, και πιστεύουν ότι η Ελλάδα "ήταν μπουρδέλο" επί ΝΔ και ότι το Πασόκ "την εκσυγχρόνισε").

Τρίτη θεωρία λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ψήφους οργής και εκδίκησης γιά την χρεοκοπία, από όλες "τίς πάντες".

Την σωστή απάντηση θα τη βρούνε οι ιστορικοί του μέλλοντος.

Θα πρέπει να ξέρουμε όμως, άν θέλουμε να κάνουμε αναλύσεις ψήφων, την ψυχοσύνθεση του Ελληνικού εκλογικού σώματος. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ!

Το εκλογικό σώμα αποτελείται από 6% φανατικούς κομμουνιστές (ΚΚΕ), που είτε γουστάρουν κρατισμό και παλιό σοβιετισμό, είτε συναισθηματικά μισούν τη "δεξιά" γιατί αυτοί ή οι πρόγονοί τους ταλαιπωρήθηκαν στα ξερονήσια και τις φυλακές από την τότε "κακή δεξιά" (που φυσικά τα μέλη της ΔΕΝ ζούν σήμερα!!!).

Παράλογο έ;

Υπάρχει ένα άλλο 30-40% ψηφοφόρων που πέρασε καλά επί Πασόκ και πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στην δήθεν "καλή" διοίκηση του Πασόκ και όχι στα καταστροφικά δάνεια του χρέους.

Η πλειοψηφία αυτών των ψηφοφόρων θα ήταν στα χωράφια και στην οικοδομή σήμερα, ενώ χάρις στο Πασόκ διορίσθηκαν στο δημόσιο, έβαλαν κουστούμι, συνεργάσθηκαν έμμεσα με το δημόσιο, έβαλαν το χέρι βαθειά στο μέλι, πήραν σπίτια, πήραν ΙΧ, απόλαυσαν Βουλγάρες και Ρωσίδες, ήπιαν Ουίσκια, "ξεβλάχεψαν" με το περιοδικό "Νιτρο" του Πασόκου Κωστόπουλου, κλπ.

Ενα άλλο 30-40% είναι οι παραδοσιακοί "δεξιοί" της παλιάς ΕΡΕ και μετέπειτα ΝΔ. Εδώ μιλάμε γιά συνοθύλευμα σοβαρών και ηλιθίων.

Αν ερωτηθούν "γιατί είσαι με τη ΝΔ" θα δυσκολευτούν να απαντήσουν. Πολύ λίγοι είναι εξ αυτών φιλελεύθεροι δημοκράτες όπως θα προέβλεπε ένα Ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα.

Λίγοι ΝΔκράτες είναι συγκροτημένοι οπαδοί της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, των επενδύσεων, της ελευθερίας, της δημιουργίας θέσεων εργασίας, του εκσυγχρονισμού της κοινωνίας κλπ.

Πολλοί είναι ΝΔ, είτε γιατί ήταν αντάρτης του ΕΔΕΣ ο πατέρας και ο παππούς. Αλλοι γιατί διορίστηκαν από τον Μπάλκο, τον Αβέρωφ, κλπ στο Δημόσιο και "έφαγαν ψωμί" και πήραν και σύνταξη στα 45.

Αλλοι γιατί δεν διορίστηκαν επί Πασόκ!!! Αλλοι γιατί είναι άνεργοι και προσδοκούν να δούν άσπρη μέρα επί ΝΔ, κλπ.

Το πόσο οπισθοδρομικό κόμμα ΗΤΑΝ (μάλλον και είναι) η ΝΔ, είναι η εξής απόδειξη: Οσο κυβερνούσε κάποτε ΔΕΝ είχε ψηφίσει τον πολιτικό γάμο. ΔΕΝ είχε αποποινικοποιήσει τη μοιχεία. Εκανε ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (Ο Παπαληγούρας αποκαλούνταν "σοσιαλμανής"). Διέγραφαν βουλευτές που ψήφιζαν υπέρ ιδιωτικοποιήσεων (Στέφανος Μάνος και Ανδρέας Ανδριανόπουλος).

Να σκεφθείτε ότι το Ελληνικό Σύνταγμα που κάποτε ψήφισαν και οι βουλευτές της ΝΔ (ντροπή τους) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ (και σήμερα) την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων (καθαρά κομμουνιστική άποψη).

Επίσης το Ελληνικό Σύνταγμα αρχίζει με τη φράση "Εις το όνομα της Αγίας , Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος" (=άρες μάρες κουκουνάρες), πανευρωπαϊκή Πρωτοτυπία.

Ολη η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει διαχωρισμό Εκκλησιών και Κράτους πλήν της Ελλάδας.

Φονταμενταλιστικό καθεστώς (φαντάροι κουβαλάνε εικόνες σε λιτανείες, Ιερείς ορκίζουν τη Βουλή, κλπ). Οπως στο ΙΡΑΝ.

Μιά άλλη ομάδα Ψηφοφόρων είναι οι Ευρωκομμουνιστές (σήμερα ΣΥΡΙΖΑ, παλιά ΚΚΕ Εσ, και ΣΥΝ).

Αυτοί διαχωρίστηκαν από το ΚΚΕ το 1968 γιατί διεφώνησαν με την επέμβαση του Συμφώνου της Βαρσοβίας το 1956 στην Ουγγαρία και το 1968 στην Πράγα της Τσεχοσλοβακίας.

Είναι μιά Light μορφή κομμουνιστών με τις κλασσικές ιδεοληψίες (Να σκεφθείτε ότι ο Τσίπρας βάφτισε το γιό του Ερνέστο, γιά να μοιάζει στον Ερνέστο Τσέ Γκουεβάρα!!!).

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε και ένα ποσοτό 17% του εκλογικού σώματος που δεν ξέρουν τί είναι. ΔΕΝ ξέρουν τί είναι Κομμουνισμός, τί Σοσιαλδημοκρατία, τί Καπιταλισμός κλπ. ΔΕΝ είναι ενημερωμένοι και έχουν μεσάνυχτα στά τρέχοντα γεγονότα.

Ιδιωτεύουν. (Ιδιώτης = ηλίθιος, εξ ού και ο όρος Μογγολοειδής Ιδιωτεία = Σύνδρομο DOWN). Αυτοί σύρονται και φέρονται από ένα σύνθημα, ένα σουβλάκι, μιά ψεύτικη υπόσχεση διορισμού κλπ. Αυτοί είναι συνήθως που κρίνουν και το εκλογικό αποτέλεσμα.

Κάποτε ο Nickolas Burns είπε ότι η Αμερικάνικη πρεσβεία, 6 μήνες πρίν τις εκλογές "ρίχνει" ένα εκατομύριο δολάρια στα ΜΜΕ και πετάνε τα παπαγαλάκια συνθήματα "παράστασης νίκης" γιά το "εκλεκτό" κόμμα των ΗΠΑ, με σκοπό να πάρουν αυτό το 17% των ηλιθίων.

Τέλος υπάρχουν και οι υπερεθνικιστές, ρατσιστές, κλπ της Χρυσής Αυγής. Αυτοί βασικά είναι 1-2% αλλά πήραν 6% (ψήφοι οργής) λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος που το Πασόκ , ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ το χειρίζονται πλήρως λανθασμένα.

Μόλις κάποτε λυθεί το μεταναστευτικό είτε θα πάνε πάλι στο 1% είτε θα πρέπει να αλλάξουν αντζέντα.

 Τελικά, στις εκλογές, όλες αυτές οι ομάδες που προαναφέραμε και ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΓΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ (σφάζονται και μεταξύ τους, πχ Γεννηματάς και Τρίτσης τι σχέση έχουν με τον Τσοχατζόπουλο και τον Τσουκάτο;), μετακινούνται ανάλογα με τις συνθήκες.

Πολλές φορές το εκλογικό σώμα άλλα θέλει και άλλα ψηφίζει.

Λαμβανομένης υπ όψιν και της ψευδολογίας και της απάτης των πολιτικών, τελικά η εκάστοτε κυβέρνηση υπολοιεί μόλις το 20% αυτών που θέλει το εκλογικό σώμα, και τα υπόλοιπα 80% τα κάνει αντίθετα, τα κάνει λάθος ή δεν ασχολείται καθόλου.

Οσο γιά το ερώτημα "Τι πρέπει να γίνει στό μέλλον γιά να λυθεί αυτό το πρόβλημα της δυσαρμονίας ψήφου και κυβερνητικού έργου", η απάντηση είναι ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ αποφάσεων (ΝΑΙ-ΟΧΙ) και εκλογές με ενιαίο αλφαβητικό ψηφοδέλτιο χωρίς λίστες κλπ.

Πχ Αγγελάκης Δημήτριος, ΝΔ, δικηγόρος, Αγγέλλου Θωμάς, ΚΚΕ, τεχνικός, Γκούβας Χαράλαμπος, Ορθοπεδικός, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, κλπ.

Αν βαθμολογήσουμε την ποιότητα Δημοκρατίας στα 10/10, βάζω στη Φιλανδία, Νορβηγία 8/10, στη Γαλλία 7/10, στην Ελλάδα 4/10, στην Τουρκία 2/10 και στή Λιβερία 1/10.


dailymag.gr 

1 σχόλιο:

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.