ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ένα Failed-State στον δρόμο προς την Χάγη


Ένα-ένα τα αξιοθρήνητα πολιτικά πρόσωπα του ανεπαρκούς  πολιτικού συστήματος της Ελλάδας (και εν προκειμένου οι άθλιοι υπουργοί της ΝΔ αλλά και ο ύπαρχος "πρωθυπουργός" κ. Μητσοτάκης), "φέρνουν" βόλτα τα τηλεοπτικά παράθυρα και τα ΜΜΕ γενικά, για να "καλλιεργήσουν" και να περάσουν πλέον στην ελληνική κοινή γνώμη, αυτό που απο δέκα χρόνια πριν είχαν αποφασίσει όλα τα κόμματα, όλες οι πολιτικές παρατάξεις, όλες οι χώρες της Ε.Ε... την απώλεια δηλαδή Ελληνικού εδάφους.


Καθημερινά δίνουν συνεντεύξεις οι υπουργοί (ειδικά σε εφημερίδες)  και ανακοινώνουν, ότι το "θερμό" επεισόδιο με την Τουρκία είναι "προ των πυλών, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι ισχυρές και η Ελλάδα έχει ισχυρούς συμμάχους (στα λόγια βέβαια) και  το πόσο καλή ιδέα είναι τελικά, να προσφύγει η Ελλάδα στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης, για την επίλυση των διαφορών της με την Τουρκία.

Μετά τις διαβεβαιώσεις του ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλου ότι έχουμε με το μέρος μας το ΝΑΤΟ, έχουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουμε το Διεθνές Δίκαιο, έχουμε το Δίκαιο της θάλασσας, το Δίκαιο της ξηράς, του αέρα, το Δίκαιο του εργάτη, το Δίκαιο του πλανήτη, της Στρατόσφαιρας, του Γαλαξία και το δίκαιο των Τζεντάι και θα κατέβουν οι εξωγήινοι την κατάλληλη στιγμή, την έχουμε σίγουρη την θετική απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης. Στο τέλος Παναγιωτόπουλε, θα μείνουμε με τα δίκαια στα χέρια όπως κρατούσε ο Μωϋσής τις πλάκες με τις Δέκα Εντολές, διότι κανείς δεν είναι με το μέρος μας και υπάρχει μόνο ένα δίκαιο, το δίκαιο του ισχυρού και αυτός είναι η Τουρκία, κάτι το οποίο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο.

Το άλλο το κογιότ ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη του ανέφερε τα στάδια που θα περάσει η Ελλάδα πριν την εδαφική της απώλεια σαν "επιλογές" της κυβέρνησης. "Μπορούμε να επιλέξουμε το "θερμό επεισόδιο" και φυσικά να κερδίσουμε" τόνισε ο ίδιος. Συμπλήρωσε όμως ότι «σε μια περίοδο που προσπαθούμε (???) να βγούμε από την οικονομική κρίση, ο αντίκτυπος ενός τέτοιου συμβάντος θα μας οδηγήσει προς τα πίσω». Καλά ρε μάγκες δεν βγήκαμε απο την "οικονομική κρίση"? Αυτό δεν διατυμπανίζουν καθημερινά ο Alexis και ο Κούλης? Τι διάολο, μας κοροϊδεύουν? Τέλος πάντων έχουμε και δεύτερη και τρίτη επιλογή. «Μεσολάβηση τρίτης χώρας ως "χωροφύλακα" για να αποτραπούν τα χειρότερα» και «η διαιτησία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης». Όλα αυτά που μας αναγκάζουν να κάνουμε, ο Χατζηδάκης τα παρουσίασε σαν "επιλογές". Στραπή να τον βάραγε στην καράφλα και να του "ανοίξει" το κεφάλι όπως του το άνοιξαν παλιότερα οι απολυμένοι της Ολυμπιακής.

Καλύτερος βέβαια ο  Υπουργός Εξωτερικών  κ. Δένδιας μας. «Eυχαρίστως να πάμε στην Χάγη με την Τουρκία για την ΑΟΖ». «Πάντοτε έχουμε επιλέξει ανοιχτούς δίαυλους στην Τουρκία. Με την Τουρκία έχουμε μια σημαντική διαφορά την υφαλοκρηπίδα που καθώς το δίκαιο των θαλασσών έχει προχωρήσει, έχει και μια διαφορά για την ΑΟΖ». Καλός και τούτος... Τουλάχιστον τούτος είναι πιο "μετρημένος" και τα λέει πιο "κομψά" αλλά όλοι ΣΚΑΤΑ είναι.

Επι της ουσίας λοιπόν, σε όποιο δικαστήριο και να προσφύγει η Ελλάδα, δεν έχει τα νομικά "μέσα" να ανταπεξέλθει σε μια δίκη, δεν υπάρχει κανένα "Δίκαιο", καμία χώρα στην Γή, καμία κυβέρνηση δεν πρόκειτε να συμπαρασταθεί στην χώρα. Η Ελλάδα είναι μια κατεστραμμένη χώρα, με δέκα και πλέον χρόνια οικονομικής αφαίμαξης  απο τα μνημόνια που επέβαλαν οι ξένοι και την άγαστη συνεργασία της εκάτοστε κυβέρνησης για την επιβολή αυτών, προκειμένου να μην χάσει κανένας πολιτικός κηφήνας το "παντεσπάνι" του.

Το πολιτικό προσωπικό της χρεοκοπημένης εταιρίας "Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε.", έχει παραδώσει προ 20 ετών και πλέον Εθνική κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε ξένους τοκογλύφους. Χωρίς Εθνική κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα, η Ελλάδα δεν έχει ούτε υφαλοκρηπίδες, ούτε ΑΟΖ, ούτε σύνορα, ούτε καν γνώμη στα διεθνή φόρα και στις διεθνείς συναντήσεις. Ο Ερντογάν το ξέρει και για όλα μιλάει απευθείας με την Καγκελαρία του Βερολίνου και αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.