ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020

Όταν η κυβέρνηση ανακάλυψε ότι οι «μετανάστες» και οι «πρόσφυγες» μπορεί να είναι και... «παράνομοι»!


Η χώρα βιώνει εδώ και δύο εβδομάδες, από τότε που ξεκίνησε η απόβαση των ΜΑΤ στην Λέσβο και την Χίο, την σημαντικότερη εθνική κρίση της από το 1974, όταν η τραυματισμένη και διχασμένη Ελλάδα ηττήθηκε στην Κύπρο και χάθηκε περίπου το 40% του εδάφους της Μεγαλονήσου.


Μία εθνική κρίση για την οποία όσοι ευθύνονται έχουν ονοματεπώνυμο, όπως είχαν και αυτοί οι οποίοι «υπέγραψαν» την οικονομική καταστροφή του 2010 (απο την εποχή του "λεφτα υπάρχουν"), η οποία πιθανότατα θα σημαδέψει την πορεία της Ελλάδας για όλο τον 21ο αιώνα (μην ξεχνάμε ότι τον 22ο αιώνα και συγκεκριμένα το 2115 λήγουν οι δεσμεύσεις και η εκχώρηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων για 99 έτη στους δανειστές!).

Ποιοι ευθύνονται για τη νυν εθνική κρίση; Σε επίπεδο πολιτικών ηγεσιών η συντριπτική πλειοψηφία τους. Καλύτερα να πούμε ποιοι δεν έχουν ευθύνες. Και δυστυχώς είναι λίγοι.

Υπάκουες Ελληνικές "κυβερνήσεις-μαριονέττα" στα κελεύσματα των κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ειδικά της Γερμανίας), για να μην χάσουν το "παντεσπάνι" τους, ξεπούλησαν μέχρι και την τελευταία ρανίδα αίματος του Έλληνα πολίτη σε ξένους         "επικυρίαρχους", για την οποία τώρα των καλούνε να υπερασπιστεί τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά σύνορα απο τις ορδές των Ισλαμοφασιστών που εξαπέλυσε ο Ερντογάν εναντίον της Ευρώπης.

Οι ίδιοι που ήπιαν το αίμα του Ελληνικού λαού με το μπουρί της σόμπας, αφήνοντας χωρίς υγεία, παιδεία, άμυνα, χωρίς σπίτι, χωρίς πατρίδα, χωρίς οικογένεια, χωρίς τίποτα, είναι οι ίδιοι που επικαλούνται τώρα εθνική ομοψυχία, ενότητα και άλλα τέτοια "μπαρμπούτσαλα", διότι τώρα κυνδινεύουν απο τον "ατακτούλη" Ερντογάν.

Όλο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, φέρει ακέραιο την ευθύνη για την εθνική κρίση, η οποία ακόμα δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει αφού η κατάσταση είναι εξαιρετικά ρευστή.

Τι να πρωτοθυμηθούμε;

- Τους χαρακτηρισμούς των «δράσεων του ΓΕΕΘΑ για το προσφυγικό»;

- Το επιδιωκόμενο «μπόλιασμα» της ελληνικής κοινωνίας από τους «πρόσφυγες» και την μάχη κατά του «νατιβισμού» (δηλαδή των κρατών με γηγενή πληθυσμό) σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη;

- Τα επιδόματα και τα δωρεάν σπίτια στους παράνομους αλλοδαπούς;

- Τα «θαλάσσια σύνορα που δεν υπάρχουν» του Α.Τσίπρα;

- Το ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε τα σύνορα σε «μετανάστες» και «πρόσφυγες»;

- Ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα κάποιοι κυβερνητικοί  άρχισαν να μιλάνε (διστακτικά πάντα) για «παράνομους μετανάστες»;

- Το ότι οι «πρόσφυγες» είναι άλλοι από τους «μετανάστες», ενώ δεν υπάρχουν πρόσφυγες αφού η Ελλάδα δεν είναι πρώτη χώρα υποδοχής, βάσει του ορισμού του πρόσφυγα από τον ΟΗΕ, ενώ ούτε η σύμβαση της Γενεύης καλύπτει τους Σύρους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία φιλοϊσλαμιστές, αφού η Συρία είναι σε εμπόλεμο κατάσταση από το 2016 με την Τουρκία στην οποία έχουν καταφύγει;

Σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης περί «προσφύγων» θα πρέπει όταν έρχονται παράνομα σε μια χώρα, για να διατηρούν τα δικαιώματά τους, να πηγαίνουν «απευθείας», «αμέσως» στις αρχές. Οι παράνομοι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα δεν πηγαίνουν απευθείας στις (ελληνικές) αρχές! Πηγαίνουν στις ΜΚΟ!

Εν ολίγοις, μετά την ήττα του συστήματος σε Λέσβο και Χίο και το κλίμα διχασμού που επικράτησε την προπερασμένη εβδομάδα, η Τουρκία άνοιξε τελείως τα σύνορά της και ξαφνικά οι «μετανάστες» και οι «πρόσφυγες» εφόρμησαν στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας, θέτοντας ζήτημα άμεσης επιβίωσης της ίδιας της χώρας. Αρα και του συστήματος που μέχρι τότε τους στήριζε.

Και για να τελειώνουμε με τους «αιτούντες άσυλο» όπως χαρακτήριζε μέχρι πριν δύο εβδομάδες τους παράνομους μετανάστες η κυβέρνηση: Η χορήγηση ασύλου είναι αποκλειστικά εθνικό κυριαρχικό δικαίωμα. Και κανείς δεν μπορεί να καλέσει ένα κράτος να απολογηθεί γιατί δεν χορηγεί άσυλο.

Αποδείχθηκε ακόμα (μετά από τελευταία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) ότι ένα κράτος μέλος της ΕΕ όταν δέχεται παράνομους μετανάστες από «ασφαλείς» τρίτες χώρες, μπορεί να τους αρνείται και το «δικαίωμα της αίτησης». Και να τους απελαύνει πίσω από εκεί που ήλθαν.

Όχι απλώς να τους αρνείται το άσυλο! Αλλά να τους αρνείται και το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για άσυλο. Γιατί μπαίνοντας παράνομα στη χώρα, απεμπόλησαν μόνοι τους αυτό το δικαίωμα. Τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ  προσπάθησαν να ακυρώσουν αυτή την ιστορική απόφαση του ΕΔΔΑ και είπαν ότι «αφορά μόνο την Ισπανία και όχι την Ελλάδα».

Αποδείχθηκε ότι το σκεπτικό της απόφασης ισχύει για κάθε χώρα – μέλος που αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα. Δεν υπάρχει τίποτε στην απόφαση που να την περιορίζει «μόνο για την Ισπανία» όπως μετέδιδαν συνέχεια τα ελληνικά ΜΜΕ για να στηρίξουν την πολιτική της κυβέρνησης. Ύστερα είπαν ότι αφορά μόνο αυτούς που μπαίνουν παράνομα από χερσαία σύνορα.

Αποδείχθηκε ότι αφορά όσους μπαίνουν παράνομα με οποιονδήποτε τρόπο. Η απώλεια του δικαιώματος δεν έχει καμία σχέση με το πώς μπήκαν ή από πού μπήκαν. Αρκεί το ότι μπήκαν παράνομα στη χώρα – από άλλο, «ασφαλές» για τους ίδιους, κράτος…

Αποδείχθηκε ότι άτομα που μπαίνουν παράνομα, χωρίς διαβατήρια και δηλώνουν ψεύτικα στοιχεία, μπορούν άμεσα να προφυλακίζονται και να βρίσκονται υπό καθεστώς απέλασης!Κι αυτό πλέον δεν είναι απλώς δικαίωμα της Ελλάδας. Αυτό είναι η μόνη πραγματική υποχρέωσή της.

Όλα αυτά δεν ίσχυαν για το κυρίαρχο ελληνικό πολιτικό σύστημα και ειδικά για την κυβέρνηση μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020. Τότε η Τουρκία ουσιαστικά κήρυξε πόλεμο στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας το «όπλο» που το ίδιο το ελληνικό πολιτικό σύστημα της είχε δώσει, πιστεύοντας αφελώς ότι ποτέ δεν θα το χρησιμοποιήσει η Άγκυρα επειδή «υπάρχουν συμφωνίες και συμβάσεις»: Την αναγνώριση δικαιώματος εισόδου στην Ελλάδα παράνομα εισερχομένων σε αυτήν.

Και τότε το πολιτικό σύστημα αντέδρασε: Οχι γιατί πιστεύει ή θέλει αυτή την αντίδραση ή είναι κεντρική πολιτική του. Ούτε γιατί το ενδιαφέρει, στην πραγματικότητα, η Ελλάδα ή ο Ελληνισμός (τον έχουν χεσμένο, όπως απέδειξαν 10 χρόνια τώρα), αλλά γιατί πλέον κινδύνευε με κατάρρευση το ίδιο το σύστημα! Αυτή η πικρή αλήθεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.