ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τσεκούρι στον Έμπολα

 Απο σπίτι σε σπίτι θα πηγαίνει ο κύριος Βορίδης, για να προσφέρει απο ένα τσεκούρι σε κάθε οικογένεια, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ιό του Έμπολα, που θα έρθει μια βόλτα και απο την Ελλάδα.
 Με εκατοντάδες λαθρομετανάστες απο την Αφρική και την Ασία να περνάνε καθημερινα τα σύνορα της Ελλάδας, είναι φυσικό όχι μόνο ο Έμπολα να έρθει, αλλά και μια ευρεία γκάμα απο αρρώστιες, απο πανούκλα μέχρι λύσσα.
 Δεδομένου ότι την χώρα, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε την κάνανε σαν τα μούτρα τους και η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει, την προμήθεια φαρμάκων και υλικών αντιμετώπισης των ασθενειών, η κυβέρνηση σας προσφέρει ένα τσεκούρι, μέσω του πελεκοφόρου της κυβέρνησης Μάκη Βορίδη, να
κόψετε τον λαιμό σας σε περίπτωση που προσβληθείτε απο τον έμπολα.
 Συγκεκριμένα ο Βορίδης, δήλωσε στον ΑΝΤ1  ότι "η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τυχόν κρούσμα του ιού Έμπολα διότι έχει συμμορφωθεί με τις οδηγίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)". Τώρα τι εννοεί με το ότι η Ελλάδα έχει συμμορφωθεί με τις οδηγίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και κατα πόσο αυτό καταπολεμάει τον ιό, μόνο αυτός το ξέρει.
 Πάντως κάποια προληπτικα μέτρα έχει πάρει. Όπως ανέφερε "πρόκειται για ταξιδιωτικές οδηγίες που βρίσκονται σε όλα τα σημεία εξόδου και εισόδου από τη χώρα και υπάρχουν οδηγίες γι' αυτούς που έρχονται από χώρες υψηλού κινδύνου" και ακόμα ότι  "έχει οριστεί νοσοκομείο αναφοράς, αν υπάρξει ύποπτο κρούσμα". Αναρωτιέμαι ποιό νοσοκομείο θα εννοεί, αφού όλα τα έχουν κλείσει.
 Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος, είπε  ότι "έχει προσδιοριστεί το κτίριο που έχει το κατάλληλο προσωπικό, τον κατάλληλο ρουχισμό και υπάρχει και το κατάλληλο εργαστήριο που θα κάνει την ανάλυση που χρειάζεται για να πιστοποιηθεί ότι πρόκειται για τον Έμπολα". 
 Πάλι δεν αναφέρεται συγκεκριμένα ποιό κτίριο εννοεί αλλά ένα καλό κτίριο θα ήταν εκείνο της βουλής με όλα εσάς τα κοπρόσκυλα μέσα, που έχετε και τον κατάλληλο ρουχισμό, είστε το κατάλληλο προσωπικό και δεν χρειάζεται να έχει και εργαστήριο. Αν καλή ώρα ψοφήσετε όλα εκεί μέσα, πιστοποιήτε αυτόματα ότι πρόκειτε για τον Έμπολα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.