ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Σε μοναρχοφασιστικό κλοιό η επέτειος του Πολυτεχνείου

 Κάτω από ισχυρό μοναρχοφασιστικό κλοιό θα πραγματοποιηθούν οι επετειακές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείου, έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης-παρωδία μετά και τα τελευταία επεισόδια στο χώρο της Παιδείας (αυτά "περίμενε",.. λες και τις προηγούμενες φορές οι επετειακές εκδηλώσεις γίνονταν χωρίς μοναρχοφαστική παρουσία...).

 Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Μαξίμου, τα μέτρα θα είναι τα πλέον έντονα των τελευταίων ετών, με το σύνολο της μάχιμης δύναμης από όλες τις "υπηρεσίες" της Αθήνας, δηλαδή περισσότεροι από 6.000 ταγματασφαλίτες, θα είναι στον δρόμο μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης 18/11/2014, ενώ σε επιφυλακή έχουν τεθεί και οι επιτελικές "υπηρεσίες", προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αν παραστεί ανάγκη.


 Ήδη, από το βράδυ της Τετάρτης έχουν κλείσει οι πόρτες της Νομικής, της Πρυτανείας και της ΑΣΟΕΕ, ενώ με αίτημα των πρυτανικών Αρχών, δυνάμεις των ΜΑΤ φρουρούν τα ιδρύματα εξωτερικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.