ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χαικάλης: "Μου έγινε απόπειρα χρηματισμού"

  Επιβεβαίωση της προσπάθειας χρηματισμού, για θετική ψήφος στην ψηφοφορία εκλογής ΠτΔ, του κ. Χαικάλη, βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

  Η καταγγελία έγινε απο τον Λάκη Λαζόπουλο στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και η επιβεβαίωση ήρθε τηλεφωνικά απο τον ίδιο Χαικάλη.

 Υπάρχουν βίντεο και ηχητικά τα οποία έχει καταθέσει ο κ. Χαικάλης στον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο, του οποίο προιστάμενος είναι ο κ. Ντογιάκος, ο οποίος έχει λάβει γνώση της κατάθεσης.


 Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ντογιάκος, είναι ο ψηλός "παναθηναικάκιας" που παίρνει εντολές απο τον Σαμαρά να γαμήσει τους 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ότι άλλο απειλεί την "σταθερότητα". Δεν μας προκαλεί εντύπωση λοιπόν, γιατί ακόμα η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη, δεν έχει ακόμα παρέμβει ως όφειλε. Σε μια χώρα, όπου η διαφθορά έχει γίνει νόμος του κράτους, μην περιμένουμε και πολλά πράγματα.

Δείτε εδώ το βίντεο απο την σημερινη πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη, όπου παρεμβαίνει τηλεφωνικά ο κ. Χαικάλης, και επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.