ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τσίπρας: Η χώρα πρέπει να βγει από τον βούρκο

«Εκτιμώ ότι πρόκειται για σοβαρή καταγγελία» ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ερώτηση με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Π. Χαϊκάλης για απόπειρας χρηματισμού του.

Ο κ. Τσίπρα, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής και συναντήθηκε με τη Ρένα Δούρου, σημείωσε ότι θα περιμένει να δει τα στοιχεία και με βάση αυτά να εκτιμήσει το πόσο, όπως τόνισε, μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.

 Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό επισημαίνει ότι ακολουθείται ένας δρόμος ολισθηρός, ένας δρόμος μεθοδεύσεων και η χώρα πρέπει να βγει από τον βούρκο.


 «Η επόμενη χρονιά θα φέρει τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και την αξιοπρέπεια. Θα τελειώσει το καθεστώς της φαυλότητας, της διαφθοράς και της διαπλοκής», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής να συνδέσει το ρεύμα σε τετραμελείς οικογένειες, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, αλλά με το κεφάλι ψηλά και με το μυαλό στην αξιοπρέπεια του πολίτη, θα τα καταφέρουμε», ενώ επανέλαβε ότι «θα κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας και αυτό είναι η απόδειξη της επίσκεψής μου εδώ».



Real.gr- ΤΣΙΠΡΑΣ από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.