ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Και το όνομα αυτού.... Δένδ... ε... Δήμας, Δήμας! Σταύρος Δήμας.

 Την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα  (κλωνοποιημένος Δένδιας) για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός με μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό.

  «Ο Σταύρος Δήμας είναι κατά κοινή ομολογία πρόσωπο που ενώνει αλλά και εμπνέει. Ενώνει πολίτες πέρα από κομματικές προτιμήσεις και εμπνέει σοβαρότητα, εμπιστοσύνη και σεβασμό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.


Δεν ξέρω τι ενώνει και τι εμπνέει ο Δήμας, αλλά το χρηματιστήριο έχει κάνει πρωτοφανή βουτιά -10,77%.



 Εκ πρώτης όψεως, οσο αφορά τον κ.Δήμα, πρόκειτε για νεοφιλελεύθερο φασίστα, που έχει περάσει απο όλες τις θέσεις των τραπεζών ανα την υφήλιο, απο την Wall Street και την παγκόσμια τράπεζα μέχρι την τράπεζα ΕΤΒΑ. Τον Ιούλιο δε του 2010, μετά από απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου του κόμματος για τους τομείς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας, Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Κυβερνητικού Προγράμματος. Έχει καταρρεύσει η οικονομία, ανάπτυξη μηδέν, λιμάνια και ενέργεια έχουν ξεπουληθεί, υποδομές δεν υπάρχουν ούτε και υγεία και αν μιλήσουμε για κοινωνική πολιτική καλύτερα να πάμε... για ψάρεμα.

 Μια "ατυχής" επιλογή απο δύο πολιτικά πτώματα, αλλά απο τον Σαχλαμαρά τι θα περίμενε κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.