ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Το τέλος πλησιάζει

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε η χρηματιστηριακή αγορά την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε προεδρικές εκλογές - άρα και πρόωρες εθνικές εκλογές -, αφού το Χρηματιστήριο έπεσε μόνο κατά 352% σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πτώση από το 1987.

Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού το 1987 ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν στα ξεκινήματά του ως πολιτικός κι είχε όλο το μέλλον μπροστά του, ενώ τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή ή τον απαγχονισμό, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο από τότε.

Τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι τραπεζικές μετοχές που μοιράζονταν δωρεάν έξω από το Χρηματιστήριο μαζί με μπύρες και χοτ ντογκ, με αποτέλεσμα η Πειραιώς κι η Eurobank να βρίσκονται σήμερα σε χέρια φορτηγατζήδων.


Σύμφωνα με το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega, εκατομμύρια κουκουλοφόροι επενδυτές εισέβαλαν σε λεωφορεία, δημαρχεία, σχολεία και νεκροταφεία απειλώντας να ρίξουν στο κορμί τους σπίρτο να πυρποληθούν, εάν δε δουν τον Γενικό Δείκτη Τιμών του ΧΑΑ να επιστρέφει στην κανονικότητα. 

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για εφαρμογή σατανικού σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα βγαίνει καθημερινά στα παράθυρα και θα μιλάει για την επικείμενη επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή μέχρι οι τραπεζικές μετοχές να γκρεμιστούν εντελώς, να τις αγοράσει όλες ο ΣΥΡΙΖΑ κι όταν γίνει κυβέρνηση να κάνει πραγματικότητα την πολυπόθητη κρατικοποίησή των τραπεζών.

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε διαθέτει τόσο έξυπνα στελέχη για να σκεφτούν κάτι τέτοιο κι ανταπέδωσε τα πυρά λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός κι η συμμορία του παίζουν στο Χρηματιστήριο και βγάζουν εκατομμύρια ευρώ καταστροφολογώντας.

Όχι ότι θέλει να μας τρομοκρατήσει ο Αντώνης Σαμαράς αλλά είπε ότι αν δεν ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πεθάνουν τα παιδιά μας.

Πάντως, αν σκεφτεί κανείς ότι το Χρηματιστήριο πιάνει πάτο τη στιγμή που οι ιπτάμενοι αναρχικοί κατακτούν τους αιθέρες, συμπεραίνουμε ότι η Ελλάδα έχει γυρίσει οριστικά σελίδα και δεν αποκλείεται να δούμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Νίκο Ρωμανό.

Βέβαια, υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο που λέει ότι αν γίνει κυβέρνηση ο άθεος ΣΥΡΙΖΑ, θα ανοίξουν οι 7 πύλες της Κολάσεως από όπου θα ξεχυθούν οι 4 καβαλάρηδες της Αποκάλυψης που θα βιάζουν κορίτσια και θα ξεσκίζουν βρέφη, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε όλοι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία που κάνουν την προσευχή τους 30 φορές τη μέρα.

Εγώ πάντως προτείνω στον Αντώνη Σαμαρά να καταργήσει εντελώς τις εκλογές, ώστε να τελειώνουμε μια και καλή με τέτοιες χρονοβόρες διαδικασίες που οδηγούν τη χώρα στην περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς και το χάος του Γκοτζίλα.

Να έχουμε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα 100 χρόνια.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.