ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανακοίνωση της ΤτΕ διαψεύδει την κινδυνολογία

  Μετά τη διάψευση των σεναρίων κινδυνολογίας, περιμένουμε η προεκλογική αντιπαράθεση να επικεντρωθεί στα πραγματικά πολιτικά ζητήματα, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 "Η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει εκροή καταθέσεων, συνιστά κατηγορηματική διάψευση εκείνων των δημοσιευμάτων που προσπαθούν να σπείρουν την κινδυνολογία, υπονομεύοντας έτσι την ελληνική οικονομία", σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου.

 Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, "ταυτόχρονα, η ΤτΕ ΕΛΛ +1,78% διαψεύδει όλους όσοι μίλαγαν για παροχή πιστωτικών διευκολύνσεων από την ΕΚΤ μέχρι τις εκλογές. Μετά και από αυτή τη διάψευση των σεναρίων κινδυνολογίας από τους καθ' ύλην θεσμικά αρμόδιους, περιμένουμε ότι η προεκλογική αντιπαράθεση θα επικεντρωθεί στα πραγματικά πολιτικά ζητήματα και όχι σε σενάρια τρομοκρατικής φαντασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.