ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Επιστολή στον Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε ο Φιντέλ Κάστρο

 Επιστολή προς τον φίλο του και θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε ο Φιντέλ Κάστρο, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα τηλεοπτικού δικτύου της Βενεζουέλας, με τον απεσταλμένο του δικτύου στην Κούβα να διαψεύδει τις φήμες ότι ο ιστορικός ηγέτης της χώρας έχει πεθάνει.

 Ο ηγέτης της κουβανικής επανάστασης δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από την ημέρα της ιστορικής προσέγγισης της Κούβας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την οποία προώθησε ο αδελφός του και νυν πρόεδρος της χώρας Ραούλ Κάστρο. Αυτή η «σιωπή και απουσία» του Φιντέλ φούντωσε τις φήμες σχετικά με την υγεία του.

 Η ιστοσελίδα του δικτύου Telesur δημοσίευσε φωτογραφίες του Μαραντόνα να κρατά και να διαβάζει μια ολιγοσέλιδη επιστολή με την υπογραφή του 88χρονου Φιντέλ Κάστρο.

 «Ο ηγέτης της κουβανικής επανάστασης, ο Φιντέλ Κάστρο, είναι ζωντανός και έγραψε μια επιστολή προς τον αστέρα του ποδοσφαίρου», αναφέρει η Telesur. Η ιστοσελίδα δεν δημοσιεύει το περιεχόμενο της επιστολής του Κάστρο προς τον Μαραντόνα.

 Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Φιντέλ Κάστρο ήταν στις 17 Οκτωβρίου σε κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.