ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Τον «μπαμπούλα» της Βενεζουέλας επιστρατεύει ο Σαμαράς

Μία νέα προσθήκη στο… τρενάκι του τρόμου στο οποίο έχει μετατρέψει η Νέα Δημοκρατία της προεκλογική περίοδο έχει να επιδείξει ο Αντώνης Σαμαράς: τον «μπαμπούλα» της Βενεζουέλας.

Οι δραματικές εξελίξεις στη χώρα, λόγω της πτώσης της τιμής του πετρελαίου, και οι εικόνες των διεθνών πρακτορείων με τις ουρές στα σούπερ μάρκετ έχουν ήδη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τη ΝΔ, που με ανακοίνωσή της καταφέρεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ (!), εκφράζοντας την ελπίδα να μη δούμε αντίστοιχες εικόνες σε σούπερ μάρκετ αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ…

 Όμως και στην ομιλία του στο Αγρίνιο την Τρίτη, ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως σημειώνει η Εφημερίδα των Συντακτών, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «αν δεν νικήσουμε εμείς, τότε θα υπάρξουν δάκρυα και αίμα».


 «Βγαίνουμε από το Μνημόνιο και θα υπογράψουμε τη συμφωνία για την επόμενη ημέρα. Αυτά προϋποθέτουν ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές για να διώξουμε την πολιτική αβεβαιότητα που προκάλεσε σενάρια τρόμου στα διεθνή πρωτοσέλιδα. Αν δεν νικήσουμε εμείς, τότε θα υπάρξουν δάκρυα και αίμα. Εκείνοι πάνε να κάνουν τουςΈλληνες και πάλι πειραματόζωα», ανέφερε συγκεκριμένα, και κατόπιν ήρθε και η αναφορά στη Βενεζουέλα (αλλά και στη Βόρεια Κορέα):

 «Συνέβη και το εξής παράδοξο: κάναμε μια σύμβαση παραχώρησης για 14 αεροδρόμια για 40 χρόνια με την προϋπόθεση να κάνουν επενδύσεις πάνω από μισό δισ. έργα. Τελικά εκείνος που πήρε την παραχώρηση πλήρωσε 1,4 δισ. ευρώ. Υπάρχει όμως κάποιο κόμμα που θεωρεί ότι τέτοιες κινήσεις δεν πρέπει να γίνονται, ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει η επιχειρηματικότητα. Τους ζητώ επιτέλους να μου πουν σε ποιο κράτος έχει πετύχει το κράτος επιχειρηματίας. Μόνον η Βόρεια Κορέα και η Βενεζουέλα του κ. Τσίπρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.