ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Άλλα ντάλα κουτρουβάλα...

 Mαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και την Αριστερά έρχεται και η ανάκαμψη του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Βέβαια απέχει πολύ απο τις 1000 μονάδες βάσης τουλάχιστον που πρέπει να δείχνει ο Γενικός Δείκτης τιμών αλλά και μόνο που κινείται με θετικό πρόσημο τις 2-3 τελευταίες μέρες τουλάχιστον, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλά το πάει το "παραμύθι".

 Δεν υπάρχει φόβος για τα κράτη της ευρωζώνης και τους "επενδυτές" άλλωστε, αφού η όποια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειτε να έρθει σε πραγματική και ουσιαστική ρήξη με την Ε.Ε. Όσα μνημόνια και να καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντα θα υπάρχει το "μνημόνιο των μνημονίων", το «Σύμφωνο για το Ευρώ» (διαβάστε εδώ), το οποίο με θρησκευτική ευλάβεια πρέπει να ακολουθούν όλα τα Κράτη-Μέλη που θέλουν να έχουν σαν μέσο συναλλαγής το ευρώ. Και ο Τσίπρας θεωρεί σαν μοναδικό δρόμο το ευρώ.


 Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας, εκφράζει την βούληση του Ελληνικού λαού, όπου μεγάλο μέρος δεν είναι πρόθυμο να εγκαταλείψει το ευρώ και να υποστεί τις συνέπειες. Αλλά δεν μπορεί δυστυχώς ο λαός να αντιληφθεί ότι, παραμονή στο ευρώ σημαίνει αέναη λιτότητα και εξόντωση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

 Στο μόνο ίσως που υπερτερεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι δεν έχει κυβερνήσει ακόμα την χώρα και δεν έχει μερίδιο ευθύνης για το σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς που οικοδόμησαν 40 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία.

Ο Τσίπρας, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος των τραπεζιτών, για να φέρει σε πέρας τα σχέδια των ολιγαρχών. Το τι θα θυσιάσει όμως ο Τσίπρας έναντι του ευρώ, μένει να το δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.