ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

«Κανείς άλλος δεν χάθηκε πουθενά»... μόνο το "πρώτο ψ(θ)έμα" χάνεται

Την «πληροφόρηση» από το "Πρώτο Θέμα" για το τι συνέβη με τον Ντάισελμπλουμ στηλίτευσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

 Ο άθλιος βάτραχος-εκδότης-διευθυντής και κομιστής του βίντεο Ζαχόπουλου (να μην ξεχνιόμαστε κιόλας...) Θέμος Αναστασιάδης, προσπάθησε για άλλη μια φορά να (παρά)πληροφορήση το αναγνωστικό του κοινό (99,9% φασίστες όπως και ο ίδιος), για το τι συνέβη με τον γαμιά του κ. Ντάισελμπλουμ και τον υπουργό οικονομικών της Ελλάδας κ. Βαρουφάκη, στην μεταξύ τους συνάντηση.

 Έγραψε λοιπόν στο twitter το "Πρώτο Θέμα" ότι ο υπουργός Οικονομικών στη συνέντευξη του στο BBC είπε πως ο λόγος της έντασης με τον Ντάισελμπλουμ ήταν λάθος στη μετάφραση.
Αυτό, όμως, δεν ήταν σωστό, ούτε η πολιτική θέση της κυβέρνησης ότι δεν θα συζητήσει με την τρόικα ήταν... μεταφραστικό λάθος.


 Ο Γιάνης Βαρουφάκης έσπευσε να απαντήσει με δικό του σχόλιο ότι το "χαθήκατε στην μετάφραση" αφορούσε στο ίδιο το BBC, και δεικτικά ανέφερε...."Κανείς άλλος δεν χάθηκε πουθενά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.