ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Και τώρα λίγο γέλιο - ΠΑΣΟΚ: "Καμία εμπλοκή Βενιζέλου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ"

 Άφθονο γέλιο σε όλον τον κόσμο, έδωσε η ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ, όπου αναφέρεται ότι το κόμμα του βουλιμικού παχύδερμου Βενιζέλου, δεν έχει ουδεμία σχέση με την λίστα Λαγκάρντ... Μάς έπεισες χοντρέ...

  Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Τα θέματα που αφορούν τη λεγόμενη “λίστα Λαγκάρντ” και τη διεξαγόμενη δίκη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου εξαντλήθηκαν στη διαδικασία ενώπιον της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής. Αυτά που συνέβησαν όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Oικονομικών παρέλαβε από τη Γαλλία το σχετικό CD, δεν έχουν καμία σχέση με τους διαδόχους του στο υπουργείο Oικονομικών. Οι ημερομηνίες είναι πολύ σαφείς.
Ο Σεπτέμβριος του 2010 απέχει δύο ολόκληρα χρόνια από τον Οκτώβριο του 2012! Τα ψέματα και οι συκοφαντίες ορισμένων κατέρρευσαν -όπως πρέπει να θυμούνται όλοι- μέσα από την τεχνική εξέταση που διενήργησαν οι πραγματογνώμονες των εξειδικευμένων εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας».

 Βάστα γερά χοντρέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.