ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τραγωδία με 148 επιβαίνοντες στις Αλπεις απο αεροσκάφος της Germanwings - Άγνοια για το ατύχημα δηλώνει η εταιρεία.

Ένα Airbus Α320 συνετρίβη σήμερα στην περιοχή της Μπαρσελονέτ στη νότια περιοχή των γαλλικών Άλπεων, έγινε γνωστό από πηγές της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με μία από τις πηγές αυτές, πρόκειται για ένα αεροπλάνο της εταιρείας Germanwings, θυγατρικής της Lufthansa, που εκτελούσε πτήση ανάμεσα στην Βαρκελόνη (Ισπανία) και το Ντίσελντορφ (Γερμανία).

Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, πως το αεροπλάνο μετέφερε 142 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα.

 Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε το φόβο ότι δεν υπάρχουν επιζώντες και πράγματι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επιβεβαιώνονται πλήρως οι φόβοι του Προέδρου. Αυτήν  την ώρα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη του συμβουλίου διαχείρισης κρίσεων της Γαλλίας.

 Παράλογο είναι το γεγονός ότι, ενώ η είδηση έχει κάνει τον γύρο του γαλαξία, η  γερμανική εταιρεία Germanwings, με μια λιτή της ανακοίνωση στο twitter δήλωσε προς το παρόν άγνοια για το δυστύχημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.