ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Κυβέρνηση: Ξεκινά η εφαρμογή της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου

 Θετικό σήμα για τη χαλάρωση της στάσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας απέναντι στην Ελλάδα αποτελεί η απόφαση του σημερινού (09/03/2015) Eurogroup, για έναρξη της διαδικασίας εφαρμογής της απόφασης η οποία επετεύχθη στις 20 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το newsbomb.gr

 Κυβερνητικοί κύκλοι κρίνουν ως θετικό ότι το αποτέλεσμα της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, κατά την οποία συμφωνήθηκε ότι την Τετάρτη 11 Μαρτίου ξεκινούν οι συζητήσεις των τεχνικών κλιμακίων Ελλάδας και θεσμών. Οι κοινές συζητήσεις θα γίνονται αποκλειστικά στις Βρυξέλλες και όχι στην Αθήνα, τονίζουν οι ίδιες πηγές και υπενθυμίζουν ότι «η τρόικα ως μηχανισμός αποτελεί οριστικό παρελθόν».

 Οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης έγιναν πολιτικά αποδεκτές από το Eurogroup, παρά την παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών σημειώνουν οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, και διατυπώθηκε η βούληση των θεσμών για να λυθεί άμεσα το χρηματοδοτικό πρόβλημα.
Τέλος, η ελληνική κυβέρνηση τονίζει ότι θα συνεχίσει τον εμπλουτισμό της λίστας των μεταρρυθμίσεων, με επιπρόσθετες επεξεργασμένες προτάσεις.


 Στο ίδιο μήκος κύματος εμφανίστηκε και Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος  μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ότι «Έχουμε καλά νέα από τις Βρυξέλλες. Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ρευστότητας. Οι λαοί στηρίζουν την κυβέρνηση και αποδεικνύεται πως η πολιτική αυτή αποδίδει. Έχουμε γυρίσει σελίδα. Το πρόβλημα βρήκε λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.