ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου

 Την παραίτησή του υπέβαλε τη Δευτέρα, με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας, ο διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

 Όπως αναφέρει στην τρισέλιδη επιστολή της παραίτησης του, παραιτείται επειδή στην Ελλάδα «είναι "φυσιολογικό" να αλλάζουν οι διοικήσεις των μεγάλων οργανισμών όποτε αλλάζουν οι κυβερνήσεις», οπότε καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάποια άλλη μαλακία παίχτηκε και δεν αναφέρει τους παργματικούς λόγους της παραίτησης.

 Η επιστολή παραίτησης του είναι "τίγκα στην πουτίγκα", δηλαδή μέσα στην "ασάφεια" (που είναι και τις μόδας τώρα) και στην ασυναρτησία, προβάλλοντας το "μεγαλεπήβολο" έργο του ΟΑΕΔ που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα πέρα απο την καταγραφή στατιστικών δεδομένων, όχι βέβαια κατα την περίοδο της διοίκησης του κ. Αμπατζόγλου, αλλά ανέκαθεν ο ΟΑΕΔ ήταν για να κοροιδεύει και να χλευάζει τον κάθε άνεγο και για να έχουν δουλειά "τα δικά μας παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.